2777
2789
عنوان

سلام خانما یی ک کیست دارن بیان

127 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. من قصد بارداری دارم تو شهریور. الان دکتر رفتم گفت ی کیست کوچیک داری. قرص ال دی داد ک از روز دوم بخورم تا ماه بعد برم سونو. 

حالا من خیلی تو نت گشتم اکثرا گفتن با قرص خوب نشدن. عرق فراسون و گیاهی پیشنهاد داده بودن. حالا بنظر شما من قرص بخورم یا گیاهی؟؟ یا هردو؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوب شدم عزیزم 

کیست داشتم اونم خیلی بزرگ بود 

اگر دیر تر میرفتم ترکیده بود 

ولی مداوم هر روز ۲ تا خوردم تا مووقعی که پریود بشم بعد وقتی که پریودم تموم شد ۱۶ روز بعدش دوباره شروع میکردم 

من شنیدم هر روز یه تکه کلم بروکلی بخوری تا یه ماه یا دوماه خیلی خوبه

یکی رو دارم که شب و روز به فکرمه💖 ....................................                                                .........................................................................  طلبکاره پولشو می خواد😎😁😂

بیشتر تحرک داشته باش مخصوصا روزایی که پریودی تا رحمت پاکسازی بشه توی قاعدگیت حلوای مغز دلر درست کن بخور سردی اصلا نخور توی قاعدگیت هر روز صبح سیاهدانه و عسل بخور جای سرد نشین موقع ظرف شستن پیشبند ببند کلا رحمت و گرم نگه دار هرشب قرص یدو فولیک و هفته ای یه دونه ویتامین دی خوردن چیزای گرم فراموش نشه و مخصوصا ورزش کردن توی قاعدگی هات درد داری ولی ورزش کن .

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍