2777
2789
عنوان

من مشکل دارم یا همه اینطورین ؟؟؟؟

219 بازدید | 8 پست

یکی که الکی بهم خوبی میکنه یعنی از ته دلش نیست ازش متنفرم

ولی اون ادمی که اذیتم کرد و ولم کرد انقدر ازش ناراحت نیستم

بعد کسی که کاری به کارم نداره نه خوبه نه بعد ولی نامحسوس بدبختم کرده دلم براش تنگ شده 

فکر کنم کرونا روانی گرفتم 😂

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

کاش دلمون یدونه قفل داشت از اون بزرگا میزدیم روش نه کسی وارد میشد نه خارج🙂🙃

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
کاش دلمون یدونه قفل داشت از اون بزرگا میزدیم روش نه کسی وارد میشد نه خارج🙂🙃

کاش یکی رو داشتیم که وارد میشد ولی خارج نمیشد 🙃

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یکی رو داشتیم که وارد میشد ولی خارج نمیشد 🙃

وارد شده هاهم  بد تا میکنن همون دلتو میشکنن

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
وارد شده هاهم  بد تا میکنن همون دلتو میشکنن

اشکال نداره میبخشم فقط باشن برام کافیه 🖤

اشکال نداره میبخشم فقط باشن برام کافیه 🖤

اوففففففف🖤

اوففففففف🖤

🙃🙃🙃🙃🙃🙃

یکی که الکی بهم خوبی میکنه یعنی از ته دلش نیست ازش متنفرم(فک میکنی تظاهره ومنفعت یا هرچی)

ولی اون ادمی که اذیتم کرد و ولم کرد انقدر ازش ناراحت نیستم(قلب بزرگی داری و کینه ای نیستی و گذشته رو ترجیح میدی فراموش کنی)

بعد کسی که کاری به کارم نداره نه خوبه نه بعد ولی نامحسوس بدبختم کرده دلم براش تنگ شده (دنبال چالش و هیجانی )

یکی که الکی بهم خوبی میکنه یعنی از ته دلش نیست ازش متنفرم(فک میکنی تظاهره ومنفعت یا هرچی) ولی اون ا ...

😂😂😂😂

مرسی گلم❤