2777
2789
عنوان

آخ یادش بخیر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمب ساعتی اکثر خونه ها وقتی زیرش روشن بود گوشمون فقط به صدای دلبرش بود یوقت خفه خون نگیره بترکه

ما ازینا خونه مامانم داشتیم یبار آبگوشت گذاشت ترررکید ب هزار قسمت تقسیم شد.خدا رحم کرد که هیچکدوممون اون زمان تو آشپزخونه تبودیم

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
این چیه؟؟؟

زودپز بود مثلا و وقتی سوراخاش میگرفت میترکید و همه مخلفاتش رو باید از سقف میکندی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
بمب ساعتی اکثر خونه ها وقتی زیرش روشن بود گوشمون فقط به صدای دلبرش بود یوقت خفه خون نگیره بترکه

من چهارده پونزده ساله بودم توش غذا گذاشتم و خب دقیق نمیدونستم چطوریه از رو گاز برداشتم خواستم باز کنم مامانم به دادم رسید وگرنه...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ما هنوزم استفاده میکنیم😂

وای ددم من که ببینم جایی اونو هست من محل رو ترک میکنم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
زودپز بود مثلا و وقتی سوراخاش میگرفت میترکید و همه مخلفاتش رو باید از سقف میکندی

میترکید؟؟چ وحشتناک😨😨😱

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
من چهارده پونزده ساله بودم توش غذا گذاشتم و خب دقیق نمیدونستم چطوریه از رو گاز برداشتم خواستم باز کن ...

وااای پای دختر خاله منم وقتی سه ساله بود با این زودپز سوخت چندین ماه درگیرش بودن هنوزم درست نشده