بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میری بیمه تامین اجتماعی اونجا بهت فرم میدن پر میکنی چیزایی هم میخوای میدی بیمه میشی...فقط چتدسالتونه بعد ۴۳یا ۴۵ دیگه بیمه نمیکنن ....فقط یه جیزی بگم که از بیمه شوهریو دفترچه بگیر استفاده کن واسه خودت دفترچه نگیر قیمتش ۵۰تومن کم میشه
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
الان هم ۲۰۰تومته؟ یعنی زیاد نشده؟ من پارسال پرسیدم بدون دفترچه ی بیمه ۲۰۰بود
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
خودم ۲۶۵ میریزم بدون دفترچه سی سال باید بریزم توی ۵۵ سالگی بازنشسته میشی من ۱۴ درصد انتخاب کردم یعنی حد وسط ۱۲ درصدم هست مبلغش کمتره ولی اگه خدایی نکرده فوت بشی کل اون سال هایی که بیمه پرداخت کردی از دست میره و هیچی به خونوادت نمیدن