2777
2789
عنوان

بچم شب ادراره؟؟

172 بازدید | 25 پست

سلام دوستان .پسرم سه سالو نیمشه.از دوسال و چهارماهگی شروع کردم به گرفتن پوشک.خداروشکر خیلی خوب همکاری کرد.فقط اوایل تا چند ماه برای مدفوع کردن می ترسید که اونم حل شد.

از همون اول شبها هم دیگه پوشکش نمی کردم .هفته اول نصف شب که جیش داشت گریه می کرد که تا می رفتم تو اتاقش می دیدم خیسه.بلندش می کردم و می بردمش می شستمش و لباسشو عوص می کردم خیلی گریه می کرد و خوابزده میشد.دیگه پوشکش کردم ولی دوساعت یکبار بلند می شدم و میبردمش توالت.گاهی به موقع بود و گاهی پوشکش خیس.

تا الانم شبها پوشک می کنم.برای نماز که بلند میشم می برمش،می بینم کارشو کرده.

آیا پسرم شب ادرار محسوب میشه؟ البته بگم خیلی مایعات می خوره.تا بخوابه دایم آب می خواد و در روز هم دوساعت یبار میگه جیش دارم.آیا مثانش کم ظرفیته؟

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

تو خواب روز هم گاهی جیش می کنه😔

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

۶ عصر ب بعد میوه ابدار .کلا مایعات کم بده

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو نبردیش وضعیت مثانشو چک کنه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
۶ عصر ب بعد میوه ابدار .کلا مایعات کم بده

نمی شه. حتی با شام هم باید آب بخوره.موقع خواب شیر هم می خواد.

عزیزم زود اقدام کردی واسه از پوشک گرفتن

وقتی هم ک زود از پوشک بگیریش باعث شب ادراری میشه

هنوز امادگیش رو نداشته واسه همین استرس گرفته

اولین نشانه امادگی از پوشک گرفتن اینه ک بچه 

شب تا صبح پوشکش خشک باشه

این جمله باعث آرامش زندگیم شد👈خودت رو به خودت ثابت کن،نه به دیگران😉👉
این پوشک گرفتن درست نیست .اشتباه کردی نباید اصلا پوشک بشه

آخه دیگه زندگیمو نجس کرده بود.چیکار می کردم

نه شب ادرار نیست چون پوشکش میکنی میفهمه اگه خیس کنه اشکال نداره چون پوشکه،،،،بنظرمن دیگه نباید پوشکش میکردی،،،،تو خاب هم که بود بغلش میکردی میبردیش دستشویی من برا دخترم همین کار میکردم

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
سونو نبردیش وضعیت مثانشو چک کنه

نه ولی فک کنم باید ببرمش.بگم که همسرم هم نصفه شب باید بره توالت.

پسر منم ۳سال و ۹ماهش هست هر شب خیس هست بردمش چندتا دکتر همه‌گفتن ۵سال به بالا شب ادراری میشه الان عا ...

جدی میگی؟.امیدم به اینه که کمی بزرگتر بشه درست شه.

عادیه عزیزم نگران نباش بچه تا ۳یا۴ ماه اول همینطور هستش

الان یکسال شده.دیگه خیس بودن پوشک براش عادی شده ،دیگه بدش نمیاد.ولی ناچار بودم چون شب تا صب با جیش یخ میکرد مریص میشد