2777
2789
عنوان

بارداري دوم و كلي ذوق و خجالت

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 68 پست
😃راستش کلا سعی میکنم با کسی بحث و کل کل نکنم و نهایت میریزم تو خودم و همش گریه میکنم  اما زند ...

زنیکه عفریته بدم میاد ازش تو بیشتر تاپیکهات بودم انشالله مادر شوهر بدتر سر دختراش بیاد 

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
هر جور صلاحته همونجوری باش ❤ حسی بود در میون گذاشتم ناراحت نشی از من. ⚘

اختیار داری گلم زنده باشی ❤❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙏❤😔

تو هم غصع نخور عزبزم نذار کسی یا چیزی باعث ناراحتیت بشه😊

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
بله دو تا بچه دارم و سومین بچه رو باردارم‌گلم 

وااااای خدا چرانمیگفتی پس مبارکه گلم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...