2777
2789
عنوان

زندگی دوباره با خانواده شوهر

523 بازدید | 35 پست

سلام ،من بیشتر از چهارسال از اول ازدواجم تو خونه ای تو حیاط مادرشوهرم زندگی کردم،خونه ها خیلی بهم نزدیکن،حیاط کوچک مشترک داره،بعدش باقهرودعوا زمانی که من واقعا خسته شده بودم و قصد جدی برای طلاق داشتم شوهرم راضی شد ازونجا بلندشدیم،رفتیم مستاجری،زندگیمون رو روال افتاد تا باز یه مشکلاتی پیش اومد،الان من دوباره باردارم،سراین بچه شوهرم خیلی اذیتم کرد ته همه ی دلایلشم میرسه به خانوادش.و من از خانوادش بیزارم.

حالا با این شرایط و اوضاع گرونی اجاره ها مجبورشدیم خونه رو عوض کنیم،شوهرم میخواد دوباره بریم خونه باباش زندگی کنیم تو همون حیاط،سوال من از شما اینه باشرایطی که من گذروندم اگر شما بودید دوباره میرفتین تو اون خونه زندگی کنید؟!

تعداد رای : 50
نظرسنجی
میرفتم
8
16%
نمیرفتم
42
84%
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تمام مشاور ها میگن حتی اگه بدترین شرایط هم بودین با خانوادتون نرین زندگی کنید.. هم بچه تون درست تربیت نمیشه هم اینکه همیشه جنگ اعصاب دارین... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

از گشنگی دور از جون بمیرم یا توی زیر زمین مستاجر بشم به هیج عنوان برنمیگردم ... مخصوصا این که دوباره یه کار اشتباهو انجام بدم ... من الان حدود ۵ ساله زندگی میکنم تو یه ساختمان باهاشون دیگه واقعا بریدم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

قطعا با دو تا بچه کوچیک اوضاع بدتر و سخت تر هم می شه!!  بچه داری به قدر کافی استرس زا هست و اینکه بری تو یه جایی که هیچ خاطره خوبی ازش نداشتی قطعا همه چیز بدتر می کنه!!

خانواده شوهرت اگه واقعا دلسوز باشند اونجا رو باید کرایه بدن و پولش بدن کمکی به شما!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت