2777
2789
عنوان

اقدام بارداری و دل درد پریودی

4783 بازدید | 34 پست

یه هفته س طوری دل درد دارم احساس میکنم هرلحظه پریود میشم هی میگیره ول میکنه علائم دیگه هم ندارن 

بی بی چک زدم منفی بود یک روز از موعدم گذشته 

نظرتون چیه کسی هست مثل من بوده باشه 

برم ازمایش بتا مشخص میشه؟

من دو روز به موعدم مونده 

چند روزه شکم درد و کمر درد داشتم 

ولی امروز بهترم

بیبی هم هم زدم دیروز منفی بود حالم گرفته شد☹😢

عزیزم بهتره دوروز هم صبر کنی بعد تست بزنی

خدایا شکرت❤ پسرم همه زندگیمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو روز به موعدم مونده  چند روزه شکم درد و کمر درد داشتم  ولی امروز بهترم بیبی هم هم ...

من یه هفته س دل دردی مثل پریود ولم نمیکنه تند تند خودمو نگاه میکنم فک میکنم پریود شدم ولی خبری نیست دو روز پیش بی بی زدم منفی بود امروز خواستم برم از بتا ترسیدم منفی باشه تو ذوقم بخوره

من یه هفته س دل دردی مثل پریود ولم نمیکنه تند تند خودمو نگاه میکنم فک میکنم پریود شدم ولی خبری نیست ...

بنظر من چند روز هم صبر کن بعد برو آزمایش الان زوده

خدایا شکرت❤ پسرم همه زندگیمه😍
آره اما چون آمپول زدم دکتر گفته تا 14روز بعد بی بی + کاذب 

دل درد شما قطعا بخاطر امپول هستش و طبیعیه خیلی شنیدم کسایی ک امپول میزنن دل درد میگیرن ولی من امپول نزدم ک اینطوریم 

دل درد شما قطعا بخاطر امپول هستش و طبیعیه خیلی شنیدم کسایی ک امپول میزنن دل درد میگیرن ولی من امپول ...

نمیدونم والا من ک 8ماهه اقدامم دیگ خسته شدم اینقد منفی خوردم😐