2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 93 پست
۱۰۰ بار می خونم.. به نیت بارداری کسایی که منتظرن و بعد خودم که دیگه برام تبدیل شده به خواسته ی محال. ...

انشاالله بز‌ودی ب حاجتت میرسی

میشه یه حاجت رواییم صلوات بفرستید؟ ممنون 🌸 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نیتت یک سوره دخان خوندم انشاءالله خدا پسرتو واست حفظ کنه و حاجت روا شی😊🌸💕🌷🌷🌷

ممنونم اسمای مهربونم خیلی لطف کردی گلم   

منم برات صلوات فرستادم عزیزم

هر روز برات صلوات میفرستم ان شاءالله حاجت روا بشی گلم

ممنونم اسمای مهربونم خیلی لطف کردی گلم     منم برات صلوات فرستادم عزیزم هر روز برات صلو ...

☹☹☹اخه اینهمه لطف میکنی بهم شرمنده میشم ک عزیزم گلم تو خیلی بهم خوبی کردی چجوری جبران کنم؟🌸💕🌷❤فداتشم

@پفسه     @fatme25     @گلزعفرون     @آناعشق     ...

ممنون عزیزم ، انشاءالله حاجت روا بشی ، به نیت حاجت رواییت ۱۴ بار میخونم انشاءالله به حاجتت برسی❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

منم ۱۳۳ بار میخونم ، التماس دعا

استارتر جان به نیت شما هم ۱۴بار میخونم انشاءالله حاجت روا بشید🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
منم ۱۳۳ بار میخونم ، التماس دعا استارتر جان به نیت شما هم ۱۴بار میخونم انشاءالله حاجت روا بشید🌹

مرسی عزیزم انشالله حاجت روا بشی گلم ❤️

میشه یه حاجت رواییم صلوات بفرستید؟ ممنون 🌸 
مرسی عزیزم انشالله حاجت روا بشی گلم ❤️

انشاءالله  

مرررررسی مهربون 😊😊🌸🌸💕💕💕😍خدایا خیرت بده

من از تو ممنونم عزیزم ، انشاءالله حاجت روا بشی و عاقبت به خیر