2777
2789
عنوان

کیا دوفاستون مصرف کردن؟؟

100 بازدید | 9 پست

من تنبلی تخمدان دارم.یبارم با آی یو آی باردار شدم و سقط شده.

این ماه دکتر بهم اپتی وومن داده و زینک پلاس و اسپرین و گلوکوفاژ و به مدت ۱۰ روزم دوفاستون 

که الان ۶ روزه دوباستونم تمو شده ولی همچنان پریود نشدم 

پریودای من شروع تا شروع ۲۱ روزه اس

کسی تجربه داره ؟؟با این شرایط میشه باردار بود؟؟اگ کسی چیزی میدونه لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم 

اول تنبلی تخمدانتو درمان کن.اگه اینسنا داری به پیج فلورا تاجیکی سر بزن bardari.ir در مورد تنبلی تخمدان و ناباروری اطلاعات خوبی میده. پیاده روی کن.حذف شیرینیجات مصنوعی مثل قند و شکر.بعد دوفاستون ۱۰ روز میکشه پریود شی.زینک و آسپرینم خیلی خوبه.ویتامین E هم ۷ ۸ تا مصرف کن تو ماه.وضعیت فولیکولت چطوره؟ با داروی محرک تخمکگذاری فولی داری؟

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اون دفعه ۵ تا داشتم 

خیلی خوبه ۵تا فولیکول خوب داشته باشی بدون دارو.پس یکم رژیم غذاییتو رعایت کن و پیاده روی کن اقدام کن ان شالله زود باردار شی

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
خیلی خوبه ۵تا فولیکول خوب داشته باشی بدون دارو.پس یکم رژیم غذاییتو رعایت کن و پیاده روی کن اقدام کن ...

نه بابا با دارو ۵ تا داشتم.

الان امکان داره باردار باشم؟؟میترسم بی بی چک بزنم

نه بابا با دارو ۵ تا داشتم. الان امکان داره باردار باشم؟؟میترسم بی بی چک بزنم

از آخرین اقدامت ۱۲ تا ۱۵ روز گذشته باشه.یا کم کم ۳۰تا۳۱ سیکلت باشی.آره احتمالش بالاس

سلام ببخشید دکتر تاجیکی هم دوفاستون تجویز میکنن برا بیمارا ؟

نه فقط اگنوگل