2777
2789
عنوان

خاطرات بارداری من

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست

بیبی بزن

توکلم به خداست

هرروز میام اینجا و برای دل خودم مینویسم

شاید تا نه ماه ادامه دار....😊

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
بیبی بزن توکلم به خداست هرروز میام اینجا و برای دل خودم مینویسم شاید تا نه ماه ادامه دار....😊

عزیزم منم این ماه بسته آندوما گرفتم از  هشتم پریودیم تا روز ۱۹ پریودیم خوردم بخاطر همسرم مصرفشو قطع گرفتم میگه شاید این ماه باردار بشی با مصرف آندوما سقط بشه. امروز روز ۲۳ پریودیمه و لک بینی دارم و خیلی پشیمونم از قطع کردن دوره آندوما. بنظرتون میتونم از فردا دوباره شروع کنن بخورم؟ با پریودم تداخلی نداره؟؟؟

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم این ماه بسته آندوما گرفتم از  هشتم پریودیم تا روز ۱۹ پریودیم خوردم بخاطر همسرم مصرفشو ...

نباید اصلا قطعش می‌کردید

با مشاورهاشون تماس بگیرید

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....

امروز پریود شدم

البته ناراحت نیستم به چند دلیل

یکی اینکه اگر این ماه میشدم بچم بازم۹۹میشد

من دوست دارم۱۴۰۰بشه

بعد هم اینکه اصلا این دفعه شبیه به ۱۷سالی‌که پریود شدم نبود

اصلا نبود

این ها نشونه خوبیه،یعنی بدنم داره تغییر میکنه

یعنی به زودی زود مامان میشم

امروز پریود شدم البته ناراحت نیستم به چند دلیل یکی اینکه اگر این ماه میشدم بچم بازم۹۹میشد من دوست ...

میشه بپرسم پریودیتون چه فرقی با دوره های قبلیتون داشت؟؟

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

گفته بودم پریودم شبیه هیچ دفعه ای نیست 

سه روزه تموم شد

بدون درد

امروز لکه های قهوه ای داشتم

این ها نشونه های خوبین

مطمئنم ماه دیگه مامانم

و یک نی نی بهاری برای دنیا هدیه میارم

من خوشبخت ترینم....

به محض اینکه  پریودم تموم شد

مدام ترشح داشتم

عین زمان تخمک‌گزاری

از یک‌هفته بعدش هم حالت تهوع هام شروع شدن

به توصیه دوستان بیبی زدم منفی شد

از هفته بعد حالت های پریودی شروع شد

اما خیلی زوده...

زیر دلم احساس کش اومدگی دارم

انگار نفخ داری و نداری

دوروزه نوک سینه هام برجسته شدن

صورتم جوش زده

از گرما که نگم

داااااااغ داغم

نمی‌دونم توهم یا واقعیت

کمتراز یک هفته زمان میخوام که بفهمم مامانم یا نه

ای خدا شکرررررررررت