2777
2789
عنوان

دیشب بابام و شوهرم دعوا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 49 پست

مگه چاقو زیر گلوته که بدون ارایشگاه اتلیه بری بشین سرجات همه چی اوکی بود بری اگه مادرشوهرت یه حرفی بهت بزنه تو میتونی درجا تو روش برگردی شوهرت بهت حق میده حالا پدرت یچیز گف بزرگتره دیگه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات حق داره شوهرت عروسی کنی بری تو خونش ببین چه بلایی سرت میاره چون احترام حالیش نیست

بهش میگم چرا به بابام بی احترامی کردی میگه بابات داد زد منم جواب دادم قصدم بی احترامی نبود

خدایا شکرت 

استاتر چرا اینجا تاپیک میزنی دوس داری همه بریزن تو سرت هر کاری کنی میگن واه واه اوه اوه اه اه اه 

خودشون در هر زمانی بهترین تصمیم رو میگیرن نمیدونسی !!!!!

اخه اگ استاتر اشتباه کرده بهش کمک کنید مکه حقتونو خورده مگه ب شما ضرر زده ک یجوری برخورد میکنید و کنایه و میزنید 

استاتر انشالله ک حل میشه ولی از اینجور تاپیکا و مشکلات خانوادگی رو اینجا نگو الان یکاری میکنن کلا از شوهرت متنفر شی 

من طرف بابامو گرفتم ولی از طرفیم برا شوهرم ناراحتم چون خیلی تحت فشاره

منم نزدیک زایمانمه شوهرم خیلی تحت فشاره پریروز با مادرم بحثش شد دامادمم حسابی توپید بهش درکت میکنم منم خونه مادرم میمونم تا زایمانم خونواده ما چکار کنن اینا تحت فشارن برن عصبانیتشونو سر پدر مادر خودشون دربیارن  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چرا خدا خودش ظهور نمیکنه؟؟

وقتی بچه ها رو میریزن تو محضرا اینطوری میشه دیگه

هر چند به چشم دیدم به سن هم نیست زیاد

بعضیا تا ۴۰ سالگی هم تفکرشون بچه گونه اس

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بهش میگم چرا به بابام بی احترامی کردی میگه بابات داد زد منم جواب دادم قصدم بی احترامی نبود

قصد بی احترامی نبوده پس چی بوده مطمئن باش مطمئن باس باهاش به مسکل میخوری چون بی ادبه و احترام حالیش نیست

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

شوهرت متوجه نغز کلام نشده

احتمالا شوخ طبع هستن پدر  

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
منم نزدیک زایمانمه شوهرم خیلی تحت فشاره پریروز با مادرم بحثش شد دامادمم حسابی توپید بهش درکت میکنم م ...

اره بحدا من نمیدکنم چه گناهی کردم که هم از این طرف بابام سرکوفت میزنه ازاون طرف شوهرم

خدایا شکرت