2777
2789

موقع اموزش تو شهری وقتی گاف میدین مثلا بدون کلاج دنده عوض میکنین مربی شما چیکار میکنه؟ غر میزنه یا چی؟ مربی تون چه جوری بهتون یاد میده؟

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...

غر میزد.حرف میزد.اخرین جلسه بهم گفت فقط میخواستم خوب یاد بگیری و حرفامو به دل نگیر.اسفند کلاسام تموم شد اما هنوز امتحانامو قبول نشدم.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره برگزار میشه

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
غر میزد.حرف میزد.اخرین جلسه بهم گفت فقط میخواستم خوب یاد بگیری و حرفامو به دل نگیر.اسفند کلاسام تموم ...

ولی اینجوری من هول میشم

ولی اینجوری من هول میشم

خب دیگه همینه دیگه باید سعی کنی کلاچ رو بگیری.البته من با کلاچ پایین مشکل دارم که ماشین اموزش هم پایین بود.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

مشکل من ک دور زدنه! نزدیک برم تو جدول

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
خب دیگه همینه دیگه باید سعی کنی کلاچ رو بگیری.البته من با کلاچ پایین مشکل دارم که ماشین اموزش هم پای ...

وای مرسی که گفتی ممنونم خودم یادم نبود باید سعی کنم

باید ببینی برگذار میشه یا نه.الان تهران یه هفته تعطیله.البته من کلاسام قبل عید تموم شد.

تقریبا یک ماه پیش پرسیدم برگزارنمیشد الانونمیدونم.چقدرهزینت شد کلا

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹