2777
2789

وااای خدانکنه😨😨😨

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پسر 4 سالم گرفت. روزی یکی دوتا سرفه میکرد منم درجا گفتم کرونا هست بعد مدت کوتاهی دیدم بله شب جیش میزنه اونم دو شب جیش زد بعد دیدم تب های شبانش و سرفه های شبانه شروع شد با این وضعیتش نی نی من هم دیدم شبا سرفه میکنه روزها چون بچه بودن و فعالیت داشتن آدم زیاد متوجه نمیشد ولی سرفه های کم توی روز داشتن با گذشت دو هفته  سرفه های پسرم همون روزی چند بار بود ولی نینیم زود خوب شد تا دو هفته بعدش پسرم همین طور سزفه میکرد منم این وسط خیلی شدید داشتم پوستم کنده شد البته شدید من بسته به جامعه خفیف بود نسبت به بچه ها و همسرم شدید بود

به پسرم استامینوفن و چای و سوپ میدادم 

الان دوباره سرفه هاش شروع شد هی میگه مامان اذیت میشم گلوم اذیتم میکنه 

این روزا دیگه سرفه هاش شدید میشه بهش دیفن هیدرامین میدم راستی اولین بار هم  هم به نینی و هم پسرم بزرگم دیفن میدادم

چیکار کردی خوب شدن؟

اول پسر 4 سالم گرفت. روزی یکی دوتا سرفه میکرد منم درجا گفتم کرونا هست بعد مدت کوتاهی دیدم بله شب جیش میزنه اونم دو شب جیش زد بعد دیدم تب های شبانش و سرفه های شبانه شروع شد با این وضعیتش نی نی من هم دیدم شبا سرفه میکنه روزها چون بچه بودن و فعالیت داشتن آدم زیاد متوجه نمیشد ولی سرفه های کم توی روز داشتن با گذشت دو هفته  سرفه های پسرم همون روزی چند بار بود ولی نینیم زود خوب شد تا دو هفته بعدش پسرم همین طور سزفه میکرد منم این وسط خیلی شدید داشتم پوستم کنده شد البته شدید من بسته به جامعه خفیف بود نسبت به بچه ها و همسرم شدید بود

به پسرم استامینوفن و چای و سوپ میدادم 

الان دوباره سرفه هاش شروع شد هی میگه مامان اذیت میشم گلوم اذیتم میکنه 

این روزا دیگه سرفه هاش شدید میشه بهش دیفن هیدرامین میدم راستی اولین بار هم  هم به نینی و هم پسرم بزرگم دیفن میدادم

شهر ما تو خط قرمز خودمو و شوهرم گرفتیم هنوزم خوب نشدیم دیشبم دخترم تب کرد

سوپ رقیق زیاد بخورین 

مایعات خیلی فراوان عالیه

مثلا یه دفعه نفری 8 تا چای بسیاررر کمرنگ بخورین  درجا عرق میکنید خیلی خوبه یادت باشه 8 تا رو ولرم مایل به گرم باشه یه دفعه بخور بزور قورت بده

بچه یک سالتون تب نداشت؟؟؟؟

نه اونقدری ولی بهش فک کنم استامینوفن دادم

چون شیشه بهش میدادم مدام در حال خوردن مایعات بود دیگه تبش کم میشد

تب کرونا برای من هی میگرفت هی عرق میکردم روزی 20 بار این طوری بود هی تب هی عرق 

همین که برای بچه بیرون ریخت خیالت راحت باشه ولی خیلی پیگیر باش هی بهش سوپ و آب میوه بده