2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا

129 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها پسرم ۱۳ ماهشه انقد مایبیبی زدم پاهاش پارانتزی شده یعنی ازهم فاصله داره تو رو خدا بگید چیکار کنم درس شه لطفا کمکم کنین تنها امیدم شمایید

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستین انشالله خدا تمام حاجتاتون رو براورده میکنه 🙏🙏🙏❤❤❤
پای پرانتزی فک کنم با اب درمانی درست شه و ورزشای مخصوص خودشو داره

مرسی گلم

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستین انشالله خدا تمام حاجتاتون رو براورده میکنه 🙏🙏🙏❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر زاده منم به نظر من پاهاش پرانتزی بود ....اما الان که ۱۰سالشه صاف شده ...اینقدر زود تشخیص ندین ..صبر کنین بچه جون بگیره راه بیوفته ...بعدشم دکتر ببرین ...خودتون عیب پیدا نکنین 

باید ببری دکتر بعدم سعی کن بجای مای بی بی کهنه ی بهداشتی بزاری.مای بیبی واسه جایی استفاده کن که دسترسی به اب نداری یا وقت نداری.الانم که ماشاالله پسرت بزرگه کمتر پوشکش کن زود به زود ببرش دستشویی.من پسرمو از چند ماهگی رو دستم میخابوندم و سر زانوهاشو غلعلک میدادم که جیش کنه هر نیم ساعت میبردم دیگه تو روز پوشک نمیکردم خیلیم راحت بودم.البته بچه ی کوچیکو تو توالت نبایدبرد ببرش حموم رو چاه 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
باید ببری دکتر بعدم سعی کن بجای مای بی بی کهنه ی بهداشتی بزاری.مای بیبی واسه جایی استفاده کن که دستر ...

عزیزم دستت درد نکنه