dokhtar_chesh_gashan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 485 عنوان یدیقه بیاید خواهش میکنم 191 بازدید | 12 پست کیا لک لانه گزینی داشتن توضبح بدن خیلی ممنون بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم 1399/04/25 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 97066 توضیح نداره ۵ ۶روز قبل تاریخ پری چند روز لک قهوه ای دیدمبعد قطع شد
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 چندروز قبل پری یا زمان موعدت شاید یکم ترشحات خونی ببینی وتمام السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12476 من قبلنا که باردار شدم، موعد پریود و یه بار یک روز قبل موعد یه لک کوچیک در حد پشت ناخن کوچیکه،شایدمکمتر دیدم. بعدش د یگه هیچی دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
dokhtar_chesh_gashan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 485 من قبلنا که باردار شدم، موعد پریود و یه بار یک روز قبل موعد یه لک کوچیک در حد پشت ناخن کوچیکه،شایدم ... لک لانه گزینی بوده ینی؟ بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم
dokhtar_chesh_gashan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 485 چندروز قبل پری یا زمان موعدت شاید یکم ترشحات خونی ببینی وتمام یکم ینی چقد؟ بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم
dokhtar_chesh_gashan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 485 تو موعد پریودی دردهایی شبیه پری داشتم بعد لک قهوه ای دیدم فقط لک بود خون اصلا نمیاد ینی؟ بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12476 لک لانه گزینی بوده ینی؟ اره ، برای بعضیا بیشتر از لک هست، در حد ترشحات صورتی یا قهوه ایه... بعضیا یا بهتر بگم ا کثراً اصلا لک لانه گزینی ندارن دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
آیمان عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1170 فقط لک بود خون اصلا نمیاد ینی؟ مال من سر بارداری اولم لک بود سر دومی هیچی نبود
dokhtar_chesh_gashan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 485 اره ، برای بعضیا بیشتر از لک هست، در حد ترشحات صورتی یا قهوه ایه... بعضیا یا بهتر بگم ا کثراً اصلا ل ... مرسی خواهرم بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12476 مرسی خواهرم فدات،، ان شاالله زودتر مامان میشی و خدا یه نی نی ناز و سالم میذاره تو دلت..😍🙏 دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
dokhtar_chesh_gashan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 485 فدات،، ان شاالله زودتر مامان میشی و خدا یه نی نی ناز و سالم میذاره تو دلت.. 😍🙏 مرسی گل جان بابت دعای خبرت انشالله شمام حاجت رواشی بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم