نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان عکس رنگی خواهش میکنم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 69 پست من مشکل نازائی دارم 😔😔امروز باز رفتم دکتر نوشته عکس رنگی رحم من چیکارکنم سخته؟؟؟ کسی تجربه داره؟ لطفا کمکم کنید؟ هزینش چقد میشه؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/04/25 | 00:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اگه جایی بیهوشی پیدا کردی برو حتما واقعا ینی اونقد سخته؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خیلی عالیه اینجا شنیدم 15دقیقه بی هوش میکنن انجام میدن ..هیچ درد حس نمیکنی نمیدونم ک دکتر من ی آدرس داد گف باید بری اینجا حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
justgod_ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1586 نمیدونم ک دکتر من ی آدرس داد گف باید بری اینجا اگه تحمل داری برو من با یه معاینع ساده ک دکتر میخاد انجام بده درد شدید دارم پس عکس رنگی نمیتونم تحمل کنم پس بهتره با بی هوشی برم دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اگه تحمل داری برو من با یه معاینع ساده ک دکتر میخاد انجام بده درد شدید دارم پس عکس رنگی نمیتونم تحمل ... الان رفتم فیلمشو دیدم خیلی سخته که😞 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
justgod_ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1586 الان رفتم فیلمشو دیدم خیلی سخته که😞 با بی هوشی یا عادی؟ دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 با بی هوشی یا عادی؟ عادی حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
justgod_ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1586 عادی با بی هوشی بهتره دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
مادرشوخر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 5219 واقعا ینی اونقد سخته؟ اره خیلیمث زایمان بود برا من 99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 با بی هوشی بهتره میپرسم بیهوشی داشته باشن با بیهوشی میرم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اره خیلی مث زایمان بود برا من من الان روز 3پریودم 7تموم میشمباید کی برم؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
مادرشوخر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 5219 من الان روز 3پریودم 7تموم میشم باید کی برم؟ یادم نیس فک کنم فرداش یا روز نهم یادم نیس بازم دکتر بهت میگه 99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 یادم نیس فک کنم فرداش یا روز نهم یادم نیس بازم دکتر بهت میگه بمن گف وقتی از پری تمیز شدی برو بدون نزدیکی منم 9برم خوبه اره حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
مادرشوخر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 5219 بمن گف وقتی از پری تمیز شدی برو بدون نزدیکی منم 9برم خوبه اره همون فرداش برو پس 99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 همون فرداش برو پس اره 8 یا 9میرم ممنون ک راهنمایی کردی حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
مادرشوخر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 5219 اره 8 یا 9میرم ممنون ک راهنمایی کردی خاهش ایشالا مشکلی نداشته باشییکی هم همراهت ببر تنها نری 99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎