2777
2789
عنوان

خانمهای آشپز باتجربه لطفا کمکم‌کنین تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشپزی دوس نداری؟

چرا دوس دارم اما شوهرم نميداره، وقتايي ك خونه باشم زياد ميرم پيش اشپزم نگاه ميكنم يا مثلا باغچه حياطمون گل ميكارن كلي تماشا ميكنم دوس دارم كار انجام بدم اما نميذاره☹️☹️ مامانم هميشه دعوام ميكنه و ميگه چون كارگراتون جوونن نذار بيان خونه كاراتو كنن بعد امكان داره خطرناك باشه .... منظورش مثلا شوهرت ببينه اونا دست هنر دارنو اينا... اما چيكار كنم خودش ميگه نه

یه دستور بهت میدم کم ریسک و خوشمزه و مجلسی

شب قبل مرغ ها  رو به مخلوط آب لیمو زردچوبه فلفل سیاه و نمک آغشته کن و بزار تا فردا بمونه تو یخچال

فردا مرغها رو تو آبکش بزار تا آبش بده

پیاز رو تفت بده تا طلایی بشه بهش رب اضافه کن و خوب تفت بده بعد فلفل دلمه  و هویج خروشیده بهار پر رو بهش اضافه کن کمی توش دارچین بزن و مقدار کمی آب بریز  بزار کنار

حالا مرغها رو تو مخلوط کره و روغن حسابی شرح کن بعد بچین تو قابلمه ، قابلمه باید در حدی باشه که مرغها حدالامکان رو هم نیافته بعد زعفرون دم کرده رو بریز رو مرغاب سرخ شده و در آخر سس رو بریز رو مرغها آبش در حدی باشه که روی مرغها رو کامل نگیره بعد بزار رو شعله ی ملایم دو  ساعت بپزه چک کن اگه آبش خیلی کم بود یک کم آب جوش اضافه کن 

چون قبل سرخ شده به هیچ وجه وا نمیره

یه دستور بهت میدم کم ریسک و خوشمزه و مجلسی شب قبل مرغ ها  رو به مخلوط آب لیمو زردچوبه فلفل سیا ...

مرسی عزیزدلم از توضیح کاملت یه اسکرین گرفتم حتتتتتما استفاده میکنم😍😍😍

😋😋😋

🌷🌹

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم