2777
2789
کلی قرص معده درد کلونازپام...نکنه چیزیش بشه

قرصارو حتما قطع کن بعد در اسرع وقت برو متخصص زنان ببین تا الان خوردی چقد به جنین آسیب رسونده و چقد میشه آسیبارو جبرانو برطرف کردی. هر روز یه دونه فولیک اسید بخور تا میری دکتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من بدون قرص خوابم نمیبره

برو دکتر تا قرصی بهت بده که اثر کمی داشته باشه همین فردا 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

شوهرم دوماه پیش ازمایش دادفقط 13میلیون اسپرم داشت میخاستیم بریم رویان حالا نکنه بخاطر اسپرم ضعیف سقط شه

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا
اخه من بدون قرص خوابم نمیبره

مهم نیس دو روز نخواب کلا نهایتش بعد میبینی روز سوم چقد خسته ای و خودت خوابت میبره. فعلا ناچاری. قرص بخوری مجبوری یه عمر یه بچه ی ناقص رو بزرگ کنی

شوهرم دوماه پیش ازمایش دادفقط 13میلیون اسپرم داشت میخاستیم بریم رویان حالا نکنه بخاطر اسپرم ضعیف سقط ...

اسپرم ضعیف فقط تاژک ضعیف داره که تو رسیدن به تخمک مشکل داره ربطی به ساختار ژنتیکی که به جنین تبدیل بشه نداره بیخود نگران این موضوع نباش

شوهرم دوماه پیش ازمایش دادفقط 13میلیون اسپرم داشت میخاستیم بریم رویان حالا نکنه بخاطر اسپرم ضعیف سقط ...

عزيزم افكاره منفي رو بريز دور

خداروشكر بارداري و خدا بهتون لطف كرده

باهم يه جشن دونفره (البته سه نفره🤗🙈بگيرين و خوشحال باشين 🥳🥳🥳🥳

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......