2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری خوب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 41 پست
یاسمین خارجی پیدا نکردم اصلا، همون مشابه ایرانیشو میدن، من مدت طولانی نمیخوام استفاده کنم درحد 2،3 م ...

باید با عوارضش بسازی.من خودم به خاطر تنظیم پریود و کیست زیاد دارو خوردم انواع و اقسامش رو همه شون باعث افسردگیم شدن.

به جز دوفاستون که داروی ضد بارداری نیست برای تنظیم پریودیه.از روز ۱۴ تا ده روز میخوری بعد قطعش میکنی بین ۵ تا ۷ روز بعد پریود میشی

باید با عوارضش بسازی.من خودم به خاطر تنظیم پریود و کیست زیاد دارو خوردم انواع و اقسامش رو همه شون با ...

ضدبارداریم نباشه مهم نیست مشکل من این جلو افتادناس هرچیم سرچ کردم انگار هیچکس پریودش جلو نمیفته و همه عقب میندازن

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضدبارداریم نباشه مهم نیست مشکل من این جلو افتادناس هرچیم سرچ کردم انگار هیچکس پریودش جلو نمیفته و هم ...

دوفاستون یه داروی فقط پروژسترونیه برخلاف داروهای ضد بارداری که جزء استروژنی و پروژسترونی دارن

تا وقتی بخوری دوفاستون رو پریود نمیشی قطع کنی چند روز بعد پریود میشی.ولی باز بتونی بری دکتر متخصص خیلی بهتره

دوفاستون یه داروی فقط پروژسترونیه برخلاف داروهای ضد بارداری که جزء استروژنی و پروژسترونی دارن تا وق ...

مشکلم کروناس وگرنه حتما میرفتم شوهرم وسواس شدید داره نمیذاره برم محیطای پزشکی

مشکلم کروناس وگرنه حتما میرفتم شوهرم وسواس شدید داره نمیذاره برم محیطای پزشکی

مطب زنان که مشکلی نداره با ماسک و دستکش برو یه مطب که شلوغ هم نباشه.خیالت اینجوری راحتتره

حالا میای یه قرصی میخوری بدتر به هم میریزی سختتر میشه کار

مطب زنان که مشکلی نداره با ماسک و دستکش برو یه مطب که شلوغ هم نباشه.خیالت اینجوری راحتتره حالا میای ...

مطبای دکترای خوب غلغله اس، نه قرص خاصی نمیخورم همون جلوگیری رو دوماه میخورم شاید این جلو افتادنا تموم بشه خیلی ناراحتم😭😭😭

انشاالله که حل میشه مشکلت.فکر نمیکنم چیز خیلی جدی باشه زود حل میشه

ممنونم عزیزم، کلی تو نی نی سایتم سرچ کردم حتی تو کلینیکم گفتن جلو افتادن تا 10 روز طبیعیه اما من دوماهه 10 روز جلومیفته خیلی فکرم درگیره

ممنونم عزیزم، کلی تو نی نی سایتم سرچ کردم حتی تو کلینیکم گفتن جلو افتادن تا 10 روز طبیعیه اما من دوم ...

خب پس مشکلی نیست نهایت یکی دو ماه قرص جلوگیری بخور خوب میشه.یکی دو ماه میشه عوارضشون رو تحمل کرد

خب پس مشکلی نیست نهایت یکی دو ماه قرص جلوگیری بخور خوب میشه.یکی دو ماه میشه عوارضشون رو تحمل کرد

خداکنه خوب بشم ممنونم که راهنماییم کردی عزیزم

سلام عزیزم بلاخره چه مارکی خوردی

سلام عزیزم با دکتر مشورت کردم گفت بهتره قرص جلوگیری نخوری چون به هم ریختگی پریودت استرسیه ازونجا که پولیپم دارم دکتر دوفاستون داد از روز 15 ده تا شبی یکی بخورم که امروز اخریشه