2777
2789
عنوان

اگر برای زمان تولدتون حق انتخاب داشتین چه زمانی رو تعیین میکردین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 98 پست
مالیات چی     نه گلم کاری ندارم ولی خب تحقیق نکردی  بعد مثلا تحقیق کنی شاید ببینی ...

همینجوری میگم . از رو فیلما و لباسای اون دوره و سادگی و خونه هاشون و اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از زمان بدنیا اومدنم راضیم چون اگه  قبل از دهه چهل پنجاه بدنیا میومدم خیلی زندگیم محدود میشد ...

اون موقع تکنولوژی نبود ولی مردم خیلی مهربون تر بودن این همه استرسو نگرانی نداشتن بعدم چون نبوده احساس نیاز به تکنولوژی امروزی حس نمی شده در صورتی الان پیشرفت کردیم ولی غمگین تر شدیم تنهاتر شدیم. آزادیو هم قبول ندارم الان خیلیا بی بند و بار شدن نه آزاد 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
به این نکته فکر کردی که فقط تو دوران ما اینقدر پول مهم شده؟

واقعا مردم قدیم فقط فکر این بودن که نون شبشونو داشته باشن و راصیو قانع بودن الان چی برای بچه هامون که هیچ برای نوه و نتیجه مونم میخوایم پس انداز کنیم

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
زمان پیامبر دوسداشتم ببینم ایشونو  الانم زمانش بد نیس مکانش..    

دقیقا اگر مکانش بد نبود واقعا زمانه بدی نیست

من یادمه چندییین سال قبل میگفتن امام زمان وقتی ظهور میکنه که دنیا گلستان بشه و گناه کم،ظالم نباشه و ...

مطمئنا اولی درست نیست دومی درسته . البته من خیلی چیزا الان میشنوم که بچگی هام برعکسشو شنیده بودم خودمم شاخ در میارم یکیش دهه فاطمیه است که مداح ها برای پولشون ساختن

مطمئنا اولی درست نیست دومی درسته . البته من خیلی چیزا الان میشنوم که بچگی هام برعکسشو شنیده بودم خود ...

گل گفتی اگه درسته قورتت ندن😉😉😉

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
گل گفتی اگه درسته قورتت ندن😉😉😉

مرسی آخه واقعا نبود 😂😂 ما خانواده مدهبی هستیم مثلا حتی تو چهار سالگیم نیمه شعبانو یادمه مامانم شیرینی پخش میکرد محرم و صفرو یادم ولی اصلا دهه فاطمیه رو یادم نمیاد هر کاری میکنم .بعد از مامانم پرسیدم اونم گفت نبود حداقل تو عموم نبود که ما ندیدیم

مرسی آخه واقعا نبود 😂😂 ما خانواده مدهبی هستیم مثلا حتی تو چهار سالگیم نیمه شعبانو یادمه مامانم شیر ...

دقیقا منم یادم نیست که بوده باشه

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...