2777
2789

سلام خانمای مشهدی

لطفا بگین کدوم بیمارستان و با کدوم دکتر زایمان کردین و ایا راضی بودین؟ 

من احتمالا پیش دکتر بهناز افتخارزاده برم

کسی پیش ایشون زایمان داشته؟ 

راضی بوده؟ 

خانم افتخارزاده خیلی خوبه ماه آخرزایمانم دکترم رفت خارج سراغ دکتر خوب روگرفتم ایشون رو معرفی کردن اما نتونستم وقت بگیرم 

یادخدا آرامش دهنده قلبهاست خداجونم خودت رو ازمن نگیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدودا دوماه دیگه زایمانمه دکترم زهرا کیخاس.چون دخترای فامیل شوهرم همه پیش این زایمان کردن و راضین منم میرم پیشش.جوونم هس

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
منم دوماه دیگ زایمان دارم تحت نظر دکتر ریخته گران بیمارستان جوادالئمه

منم میرم جوادالئمه😍

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
پنج شنبه میشم هفته ۳۰.طبیعی زده ۳ مهر اما سزارین تو شهریور

عه عزیزم من طبیعی زده برام از 26شهریور تا 3مهر از سه مهر بعد اگ جوجه نیومد سز.. 

خدایا شوهرم و جوجه کوچولومو برام حفظ کن🙃🙃
دولتیه؟

اینو دقیق نمیدونم فک کنم نیمه خصوصی باشه🤔بزن گوگل سرچ کن.من کل اقوام شوهرم اینجا یا زایمان کردن یا عملای دیگه و همه از پرسنل راضی واسه همین میخوام برم😁