2777
2789

خواب دیدم یه بچه نوزاد بغلم بود (نفهمیدم پسر بود یا دختر، فک کنم پسر بود) مثلا معلوم بود بچه هه منو خیلی دوست داره

و مثلا تو دلم تو خواب هی میگفتم کاش منم بچه داشتم

من رفتم بزارمش سرجاش

ک در خونه رو زدن و به من تبریک گفتن

و اونجا فهمیدم که این بچه، بچه ی خودمه 

خیلی خوشحال بودم

چرا انقدر خواب بچه دار شدن میبینم

تعبیرش چیه؟ سرچ‌ میکنم خیلی نمیفهمم

فک کنم فک کنم یعنی ازدواج میکنی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

منم تاپیک زدم هنین مدل خواب منم چند وقته زیاد میبینم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه همزاد پنداری داریم منم دیشب خواب دیدم باردارم بعد رفتم ازمایشگاه و مثبت شد بعد یه بیبی چک خریدم دیدم روش جوهره پر رنگ شده سرچ کردم دیدم برای دختر مجرد خوب نیست تعبیرش😕

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
خیلییییی حسسسس خوبییی بود دقیقا

اره واقعا پیش خودم گفتم الان خواب دیدم چقدر دوست داشتم وقتی واقعی بچه دار بشم چقدر عاشقش میشم ولی فکر نکنم تعبیرش ازدواج باشه چون هنور ازدواج نکردم

سلام منم خواب دیدم بچه به دنیا اوردم بعد خونه خالم بودم و  انگار بابا بچم پسر خالم بود چون تو خوابم مامانم اینا هی میگفتن ولی در اصل من از پسر خالم ناراحتم بعدش از خونه خالم رفتیم بازار بعدش رفتیم یه جایی که همه فامیلای پدرم اونجا بود بعد  رفتم نشستم بچم شیر بدم که با زنگ گوشیم از خواب پریدم بچمم دختر بود و کپی  خواهرم انگار خواهرم بچه شده دادنش به من خواهرمم چند ماهه  ازدواج کرده و منم مجردم