2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشمزس رشته و سبزی نداره حبوبات همه چی بریز جز لپه خخخ عدس و یکم جو هم بریز و بعد دوغ بهش اضافه کن قلم هم بنداز

کاربرقدیمی بحث کردم لغو کاربری شدم🙄😑 درباره ی اسم کاربریم‌باید بگم‌که شلغم به این معنی که غمام شَل بشن😁😎 و اینکه متاهل و متعهدh❤e

برنج و نخود باید بپزی ،دوغ ترش محلی 

و رو حرارت انقدر هم بزنی تا جوش بیاد والا میبره ،میتونی یه تخم مرغ تو ش ،بشکنی ،سبزی اضافه کنی ،سیر له شده ،نعناع داغ بزاری جا بیفته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نخودبریز تو یه ظرف جدا خوب بپزبعد تو یه ظرف دیگه پیاز سرخ کن وبرنج بریز بزار بپزه سبزی اسفناج وشویدوتره خرد کن بریز وقتی برنجا در حد برنج آش شد تو یه ظرف مثل یه کاسه جدا یه دونه تخم مرغ بشکن یه ذره حدودیه قاشق چایخوری آرد بریز خوب همش بزن قاشق قاشق دوغ بریز گلوله نشه  وقتی به حد مایع در اومد از آشت باز قاشق قاشق بریز  تو همین کاسه هه  تا موادت داغ بشه بعد بریز تو قابلمه ات هم بزن تانبره بعد بقیه دوغتو اضافه کن بزار قشنگ بجوشه بعد زیرشو ببند موقع خوردن سیر بریز بخور میتونی داخل آشتم موقع پخت بزنی