2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دانشجو دکترام بستگی به رشته ش داره اگه کار ثابت دارن خیلی کم تو حقوق تاثیر داره  من حق الت ...

من رشتم فلسفس

منابع ازمون خیلیییی فرارو گستردس

هیج مقاله اینام ندارم

شما زیاد خوندین

مقاله اینا داشتین

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست

بستگي به رشتت و شغلت داره اگر كار تدريس در دانشگاه  رو دوست داري يا اينه رو حقوقت تاثير ميزاره فايد داره مثلا تو رشته ي خودم كه حقوقه مهم قبولي تو يكي از آزمونهاي حقوقيه تا دكترا هم يكي بخونه اما اينا رو قبول نشه به درد نميخوره

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

من کارشناسی ارشدم و دکترا نخوندم چون به نظرم ارزش نداره، به لطف دانشگاه آزاد همه دکترن اگه به فکر جذب شدن تو هیئت علمی و... هستی که کلا در اشتباهی 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید. 
بستگي به شغلت داره اگر كار تدريس رو دوست داري فايد داره عزيزم مثلا تو رشته ي خودم كه حقوقه ...

من بیکارم تو خونه دق میکنم میگم دکتری بخونم اونم سخته قبول شدنش

من کارشناسی ارشدم و دکترا نخوندم چون به نظرم ارزش نداره، به لطف دانشگاه آزاد همه دکترن اگه به فکر جذ ...

چرا یکی از ملزومات هیئت علمی شدن ک داشتن مدرک دکتری هست اخه

من رشتم فلسفس منابع ازمون خیلیییی فرارو گستردس هیج مقاله اینام ندارم شما زیاد خوندین مقاله اینا ...

من ارشدم خیلی قوی بودم مقاله داشتم قبل پایان نامه اماده دفاع شه

بعد ۵سال شرکت کردم روانشناسی هستم منابع زیاد بود

من یادمه از فروردین شروع کردم تا مهر فقط کتاب اصلی خواندم که یادم بیاددچیه...روزی دو ساعت تا۳ گاهی اصلا

بعددمهر تا روز کنکور فقط خلاصه مباحث و تست زدم 

مطالعه اصلی از مهر بود که روزی سه ساعت مطالعخ داشتم 

من بیکارم تو خونه دق میکنم میگم دکتری بخونم اونم سخته قبول شدنش

هزينه ي تحصيل تو مقطع دكترا خيلي بالاست اگر فقط ميخواي دكترا بگيري و استفاده نكني ازش سمتش نرو اصلا يه جور ديگه سرت رو گرم كن

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
من ارشدم خیلی قوی بودم مقاله داشتم قبل پایان نامه اماده دفاع شه بعد ۵سال شرکت کردم روانشناسی هستم م ...

من گرایشم فرق داره ولی  منابع ازمون خیلی کلیه

اصلا نمیدونم دقیق چیه منبع 

شما محردی