2777
2789
عنوان

لعنت به فقر لعنت به هرچی مرد بیفکروگشاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 136 پست
ی بار جداشدم مامان بابام داغون شدن مامانم انسولینی هس تا غصه میخوره میزنه بالا میگه زندگی کن 

جدا بشی خودت بری سرکار و زبر و زرنگ و با روحیه باشی مامانت خوشحال تره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مثله گداها هز خونه ننش ۴تا گرجه خیار وسیب زمینی میاره میگه بخور 

تو چرا قبول میکنی

جلو آدم پررو باید پررو بود

یا درستش کن یا ولش کن بره ور دل ننه اش

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب قبل ازدواج نمیدونستی شغلش چیه مگه؟؟ پس از کجا میاره خرج و مخارج رو؟؟

قبل ازدواج خوب بود میرف کم وبیش سرکار الان س ساله نمیره درحد بخور نمیر درماه میره کارمیکنه باز میاد میخوتبه صابخونمون از دستش ب امان اومده ن پول کرایه خونه میده ن اشتراکا

جاری منم میره سرکار شوهرش بیکار تنبل معتتاد  خودشو میزنه به مریضی

خواهرم صب تاشب پای چرخ شوهرش کارمیکنه ولی حقوقش خرج پدرشراب خارزن بازش میکنه خواهرم بادوتادخترشکم گرسنه باشن اشکال نداره ازنظرش به خواهرم میگه بابامه بایدبهش برسم

گل مریم 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗همیشه به یادتم💞
ننش نمیگه برو سرکار

الهی بچه ات دوقلوئه؟یا قلب نی نی با قلب تو شده دوتا؟

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
مثله گداها هز خونه ننش ۴تا گرجه خیار وسیب زمینی میاره میگه بخور 

وقتی ازدواج کردی شغلش چی بود؟

توام برو خونه مادرشوهرت ساک ببر یه هفته بمون بگو هیچی نداریم بخوریم تا اذیت بشن پسرشونو اصلاح کنن

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
ی بار جداشدم مامان بابام داغون شدن مامانم انسولینی هس تا غصه میخوره میزنه بالا میگه زندگی کن 

وا چه حرف مسخره اي خودتو. نابود كني بخاطر حرف بقيه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
پاشو برو خونه پدرشوهرت بگو تکلیف منو روشن کنین  اگه تا آخر وضع همینه نون پسر و نوه ات رو شما ب ...

بارها بهشون‌گفتم الانم تو دعوا زنگشون زدم باباش میگه ما ک ازش بریدیم مامانش میگه بچم ضعیفه‌چکارش داری

واقعا چرا بچه آوردی؟؟؟ خب این بخش رو جلوشو میگرفتی. با بچه چه کاری از دستت برمیاد. حداقل برو خونه مامانش هوار شو بفرستنش سرکار 

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍
بارها بهشون‌گفتم الانم تو دعوا زنگشون زدم باباش میگه ما ک ازش بریدیم مامانش میگه بچم ضعیفه‌چکارش دار ...

باشه بچه ضعیف رو با بچه خودت بفرست خونه پدرشوهرت

خودتم جمع کن برو خونه بابات

دو روز برات بچه نگه داره میفهمه ضعیف بودن یعنی چی