2777
2789
عنوان

از چند ماهگی جای خواب بچه رو جدا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست

من دخترم الان ۶ سالشه پیش ما میخوابه یعنی پیش باباش . چندین بار جداش کردم ولی خب نمیموند میگفت بابامو میخوام. ولی شما ها ک میگین شش ماهگی جدا کردین واقعا چطور مثلا بچه شش ماه شب چندبار بیدار میشد برا شیر شما تو یه اتاق دیگه چطور متوجه میشدین.؟ یا مثلا نمیترسیدن بیفته رو شکم خفه بشه و این موارد

جون من خیلی کمه .. اما فدات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بچه اولم یادم نیس،از ۶ماهگی دیگه نگران دمرشدنشون موقع خواب نیستیم؟یعنی میتونه جابه جا شه سرجاش ...

نه مشکلی نداره باید البته مدام چک کردشون 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
دخترم هفته پیش تولد 4 سالگيش بود و دیشب اولین شبی بود تو اتاقش تنها خوابید 😁 البته من بهش نگفتم ، ...

تولدش مبارک❤️

فک کنم به شما بود حالاحالاها پیشت میخابوندیش😂ماشالله به دخملت😘

شیر شبش از چندماهگی قطع کردی؟

۹ماهگی

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من دخترم الان ۶ سالشه پیش ما میخوابه یعنی پیش باباش . چندین بار جداش کردم ولی خب نمیموند میگفت بابام ...

بچه من غلط نمیزد ولی وقتی غلط بزنه که خفه نمیشه میتوته سرشوجابجاکنه.

۵یا۶بارم براشیربیدارمیشدم.نمیدونم توشب باصداگریش بیدارمیشدم

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

دوستان این ترک های که رو شکم و رون در اوردم بخاطر بارداری الان من ۸ ماهه هستم انشالله اگه خدا بخواد هفته دیگه میرم تو ۹ ماه..این ترک ها بعد از زایمان از بین میرن؟یا باید برم پیش متخصص پوست.خیلی اعصابم خورد شده زشت شده شکمم😥 سینه هام لکه قهوه ای افتاده هر وقت نگا میکنم حرص میخورم اینا میرن؟ یا می مونن ؟ حس میکنم خیلی بدنم داره بی ریخت میشه. اولین بارداریم هست..لطفا راهنماییم کنید😫

خدایا مراقب منو پسر کوچولوم باش♥️♥️🙏