2777
2789
عنوان

به لحظه بیاین سوال ......دارم

1200 بازدید | 85 پست

سلام خانوما یه سوال ازمایش اسپرم که از مردا میگیرن چجوریه یعنی کجا باید انجام بشه تو خونه یا همون ازمایشگاه بعد چجوری اسپرم از مرد میگیرن یعنی خودش باید این کارو کنه یا یکی اون عملو انجام میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول حتما سه روز نباید س ک س یا خود ارضایی داشته باشن

دوم بهتر مراکز ناباروری انجام بدن

سوم بعضی مراکز اتاق مخصوص دارن که زن و شوهر میرن با هم س ک س یا معاشه می کنن و نمونه اسپرم گرفته میشه ..بعضی مراکز هم اتاق مخصوص ندارن تو همون دستشویی با خودارضایی نمونه میگیره

چهارم بهتر تو مراکز باشه و تو خونه نمونه نگیرید...هر چند اون‌کارم‌میشه کرد...فقط موقع بردن نمونه باید زیر ۲۰ دقیقه نمونه برسه آزمایشگاه و ظرف رو رو بدن نگه داری

قدیما اتاق شرعی بود زن و شوهر در حال رابطه این کارو میکردن بعد اسپرم و اهدا میکردن اما خطا کردن الان مرد تنها اونوم تو دستشویی باید کمک از دست سامورایی بزنه تا بیاد و اهدا کنن،😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مادرم ضربان قلب من است.

اگر آزمایشگاه کنار خونتونه تو خونه میتونه بریزه قوطی آزمایش ببره آزمایشگاه. توی آزمایشگاه یه جا هست که میرید داخلش که معمولا کسی هم روش نمیشه خانمش هم باشه میره داخلش خودش کارشو میکنه و میریزه تو قوطی و میاد بیرون 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.