2777
2789

خانوما من شدیدا به صلواتاتون نیاز دارم دعای بقیه در حقمون زودتر اجابت میشه بخدا هر تاپیکی ک دیدم صلوات یا دعا نیاز دارن واسشون میفرستم ولی نمیدونم چرا تعداد بازدید ها زیاده ولی کسی نمیفرسته مگه چقدر وقتتون رو میگیره لطفاااا برای قبولیم صلوات بفرستین و سر نمازهاتون با دل پاکتون بخواین از خدا که قبول بشم هرروز برای شهید هادی زیارت عاشورا میخونم نذر کردم واسه قبولیم و  میخوام نماز حاجت روز پنجشنبه رو بخونم میشه بگید از این نماز و شهید هادی حاجت گرفتید یا نه بخدا خیلی محتاجم به دعاتون🙏🙏

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  

عزیزم من برای نیتت صلوات میفرستم 🌹🌹🌹

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات میفرستم عزیزم برات ولی نمازی فرمودی تا حال نشنیدم که نظر بدم بیس تا صلوات تا پنج شنبه هر روز میفرستم حاجت روا شی التماس دعا

خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)

عجب نمیدونم اون من نزاشتم خودش اومده اولش دستم خورد روش ببخش 

خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)

صلوات میفرستم عزیزم برات ولی نمازی فرمودی تا حال نشنیدم که نظر بدم بیس تا صلوات تا پنج شنبه هر روز میفرستم حاجت روا شی التماس دعا