2777
2789
نه بابا اونقدر بد نیست که. بعضیا زیادی گنده اش کردند. برای من که با طعم پرتقال بود،با اینکه از طعم ...

چون معده خالی و میخوری ی جوریه

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

اره ۲ماهگی خوردم .. یعنی حال به هم زنه بدجور😣

چرا خوردى؟

پس چرا من نخوردم؟

ولى دكترم همه آزمايشارو برام نوشته بوده

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه راهنمایی  چون من خودم خیلیییی بدم اومد و بار اول نشد آزمایش بدم  از آب سرد کن آ ...

مرسییی عزیزم اره دیگه همین کارو میکنم

من ۲ماهگی کع خوردمش بدجور حالمو بد کرد ولی ب ناچار خوردم ... حالا موندم فردا چجور تحملش کنم😢

خوب اون زمان  و تا اخر سه ماهگی بخاطر ویارهای حاملگی طبیعیه که خوشت نیاد ولی هرچی زمان بارداری بیشتر میشه تحمل طعم ها و بوها و...راحتتره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
چرا خوردى؟ پس چرا من نخوردم؟ ولى دكترم همه آزمايشارو برام نوشته بوده

دکترم ازمایش کلی برام نوشت چون قبل بارداری ازمایش نداده بودم اینم جزشون بود ... بعضی دکترا مینویسن بعضیا نه عزیزم .. نگران نباش

والا من قندم خوب بود بازم ۱۲ هفته دادم تست گلوکز . میریزی تو دوتا لیوان اب میخوری اصلا هم بد نیست شی ...

نه من فردا بدم خدا کنه قندم خوب باشه .. شکر و قند اصلا نمیخورم ولی برنج و میوه و خرما زیاد میخورم 

ناشتا باید بری، هیچی نمیذارن بخوری، فقط همون پودره، یه آزمایش خون ناشتا، یه ساعت بعد خوردن پودر یه آزمایش خون دیگه میگیرن، دوساعت بعدش هم یکی دیگه، حتما یه قرص دمیترون یا اندانسترون با خودت ببر ، خدا صبرت بده، یذره پودر قد یه کله قند شیرینی داره

مامانِ لیانا
ناشتا باید بری، هیچی نمیذارن بخوری، فقط همون پودره، یه آزمایش خون ناشتا، یه ساعت بعد خوردن پودر یه آ ...

دقیقااااا خیلی شیرینه ... ادم سالم اینو بخوره دیابت میگیره🤣  میترسم دیابت بارداری داشته باشم اخه برنج و خرما و میوه خیلی میخورم 

ربطی نداره قندت چقدره آزمایشش اجباریه، غربالگری تست تحمل گلوکزه، من کمبود قند داشتم وقتی جوابش اومد

خوشبحالت 

خوشبحالت 

من الان ۷ ماهمه، تو کل بارداریم تا الان نتونستم شیرینی بخورم، هیچی، نهایت یه قند ریز با یه لیوان چایی، گهگاه یه تیکه کوچیک شکلات ۹۵ درصد میخورم بچم یه تکون بخوره، حالم از شیرینیجات بهم میخوره، برنج هم هفته ای ۲ بار بزور، برعکس با ترشی خودمو خفه میکنم

مامانِ لیانا