2777
2789
عنوان

خيييلي دلم خونه ي بزرگ ميخواد😭

2235 بازدید | 132 پست

سلام عزيزان

من از وقتي عروسي كردم تو خونه ٦٥متري نشستم و مستأجر هستيم اينجا.

١خوابست و همه چيزش اندازست ولي ايراداتي داشت كه حالا مهم نيست من تو ذهنم بود خونه دوممون ٢خوابه باشه كلا در نظرم بود سر سالمون خونه رو عوض كنيم بريم بزرگتر

ما عيد با بدبختي يه خونه ٦٠متري خريديم و اصلا قصد نداشتيم بريم اينجا بشينيم طبقه ٤و ١٥سال ساخته ولي توش بازسازي شده و قشنگه.. 

به قدري قيمت اجاره خونه ها رفته بالا كه ديگه صلاحه بريم خونه خودمون بشينيم ولي من دلم خونه بزرگ ميخواااد.. همش دارم تو ديوار خونه هاي بالاي ١٠٠متر نگاه ميكنم.. ديوونه شدم ديگه. 

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا بیخیال مخم خونه بزرگ نیست مهم اون خونیه ک تو ش عشقو صفا هست

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

او عزیزم قانع باش  خیلی ها ارزشونه همین خونه ۶۰ متری 

انشالله پولاتونو جمع میکنید بعد چن سال میرین خونه بزرگتر

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

انشالا که میخری فقط باید عقلت کار کنه، وگرنه آدم با پول زحمت کشی به هیچ جا نمیرسه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

خدا را شکر که خونه دارید ..شکر خدا کن تا بیشتر و بهتر بهت بده ...انرژی مثبت ..انشالله تو خونه کوچک دلت بزرگ باشه بختت بلند باشه ...انشالله کم کم خودبزرگ میکنی 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
انشالا که میخری فقط باید عقلت کار کنه، وگرنه آدم با پول زحمت کشی به هیچ جا نمیرسه

منظورم دزدی نبوداااا

منظورم خرید طلا ‌بورس بود

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

ناشکر نباشه ۴۰ متر باشع واسه خودت باشه بهتر از ۲۰۰متره ک هم کرایه بدی هم هر سال بیچاره بشی دنبال خونهد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون