2777
2789
عنوان

ماماااااانا کممممممک برا کولیک نوزاد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 42 پست
خیلی گریه میکنه منم باهاش گریه میکنم درد می پیچه باد تو روده هاش میپیچه

عزیزم من درکت میکنم کاملا بچه اول آدم دست و پاشو گم میکنه کلافه و خسته میشه یه دوره ای بچه ها اینطوری ان پسر منم تا2 ماه حتی بیشتراز ساعت10شب ی بند گریه میکرد تا4صب؛اهورا نی نی خوبه امتحان کن ولی دوره ش باید بگذره

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گریه میکنه منم باهاش گریه میکنم درد می پیچه باد تو روده هاش میپیچه

نه من دوتا بزرگ کردم سر اولی مثل شما بودم شبانه روز گریه میکرد 

باید بگذره این زمان کاری نمیشه کرد 

دارو روش تاثیر نداره؟

بارداری من خیلی خوب بود بدون هیچ استرسی

عزیزم زیره سبز واگر بچت دختره رازیانه ،هر دورو‌با هم دم کن هم خودت بخور هم دوسه تا قاشق ب بچه بده سریع ارومش میکنه 

ترنجبین بریز تو‌اب جوشیده سرد شده بذار داخلش حل بشه از صافی رد کن اونم هم خودت بخور هم ب بچه بده خیلی عالیه دردش اروم‌میکنه نفخش از بین میبره هاب اور هم هم هست 

یبار صب بده بهش یبارم شب 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
عرق نعناع چه جوری گرفتین؟

همونی ک تو‌تاپیک مامانای خرداد پرسیدی 😂

اونجا همینا رو بهت گفتم 😅

انشالله ک‌زود خوب بشه بچت ب لطف خدا

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

دخترمنم کولیک داشت چنتادکتربردم قطره های مختلف دادامابهترنشدتااینکه بردم پیش دکترخوب گف که این قطره هایی که میدی سرطان زاست واینکه عرق نعناایناچیه میدی تا6ماه جزشیرمادرواب جوشیده سردشده وویتامین چیزدیگه نبایددادب من قطره پدی لاکت دادبارانیتیدین قطره پدی لاکت ازهمشون بهتره واینکه گف لبنیات کلاحذف میکنی تا6ماه بجاش قرص کلسیم بندازگوشت گاونخورگوسفندی بخورشیرینی نخوربیسکوییت فقط ساقه داراگه اصلالبنیات نخوری تادوروزدیگه میبینی خوب شده مطمعن باش خودم تجربه کردم

منم خیلی بارداری سخت و پر استرسی داشتم

من قصد داشتم دومی رو بیارم چون خودم ذاتاً استرسی هستم تواین شرایط سعی کردم فعلا فکرشو نکنم که باز دردسر بشه برام

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

هر 8 ساعت کولیکز و روزی 5 قطره پدی لاکت. من یه شب تا صبح با صدای سشوار  خوابیدم البته جاروبرقی رو هم امتحان کردیم اونم خوب بود

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست