2777
2789
عنوان

ماماااااانا کممممممک برا کولیک نوزاد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 42 پست

من هرچی دارو بود خریدم همین دیشب تا ۹صبح بیدار بود گریه میکرد پدی لاک دایمتیکون کوییز دیگه گرمیچر گریپ فوت همه چی دادم هیچ فایده ای نداره فقط رو شکم بخوابونش صورتش کج کن ماساژ بده تا نفخ شکمش دربیاد دیگه هرکاری بگی کردم و حتما اروغش بگیر فقط تحمل و صبر برات میخوام همین

تجربه من اینه  اصلا از گریه و بی قراریش نگران نشو استرس نگیر ارامش خودتو حفظ کن  خیلی با ...

خیلی گریه میکنه منم باهاش گریه میکنم درد می پیچه

باد تو روده هاش میپیچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی دارو بود خریدم همین دیشب تا ۹صبح بیدار بود گریه میکرد پدی لاک دایمتیکون کوییز دیگه گرمیچر گر ...

خیلی سخته چند شب نخوابیدم

همه این کارها میکنم شب از ۱۰ جیغ میزنه تا ۱

خیلی گریه میکنه منم باهاش گریه میکنم درد می پیچه باد تو روده هاش میپیچه

وقتی شیر دادی رو شکم نگهش دار دستت و کامل باز کن چند ضربه بزن پشتش.. اروغش و بگیر حتما 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

من قطره باريج برا بچم عالي بود سه قطره با يه ق مربا خوري شير مخلوط ميكردم ميدادمش  هر هشت ساعت 

بي بي سد هم هر شب يه ق مربا خوري مدادمش 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

برا من از ده جیغ میزد تا پنج صبح....هزار دکتر بدردم فقط لاید زمان بگذره...مادرم بش روزی یه قاشق نبات داع میداد...بزارش تو ماشین صدای ماشین ...سشوار و جارو برقی باعث میشه گریه نکنه...اینو دکتر ب من گفت چون شبیه صدای اب دور بچه تو شکمه...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

دکتر برام گلسیرین نوشت یک سی سی به مقعدش میریختم بلافاصله باد ومدفوع میکرد خوب میشد خیلی خوبه...بیشتراز روزی سه بار مصرف نکن تاعادت نکنه به گلسیرین فقط وقتی بیقرار هست البته باپوزش که دقیق توضیح دادم😓