2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد

235 بازدید | 5 پست

سلام خوبین. دخترم. تازه هشت ماهشو تموم کرده. از دیروز ابریزش بینی داره و تک توک سرفه میکنه. شبم اصلا خوب نخوابیده. میشه راهنماییم کنید چیکار کنم. بخاطر کرونا از خونه نمیرم بیرون

تعداد رای : 0
نظرسنجی
2
0
0%
2
0
0%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا داره دندون درمیاره وقتی دندونای بالا در میان  بچه ابریزش بینس تب و نق نق داره

دندونای پایینشو یه هفته ای میشه دراورده. پس ممکنه دندونای بالای رو دربیاره؟دو سه روزه خیلی گریه میکنه

اگه تب نداره نبری بهتره من شربت پلارژین کیدز میدم دوبار که بهش میدم خوب میشه البته دختر من ۱۸ ماهشه بگو همسرت از داروخونه سوال کنه برا بچه ۸ ماهم میشه داد یا نه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
 دندونای پایینشو یه هفته ای میشه دراورده. پس ممکنه دندونای بالای رو دربیاره؟دو سه روزه خیلی گر ...

اره حتما از دندونای بالاشه 

با ژل بی حسی و یه دستمال تمیز حسابی لثه هاشو ماساژ بده 

اگه خیلی بی قراری و تب داشت استامینوفن بده