2777
2789
عنوان

چند روزی هست بی اعصابم دیشب با همسرم بحثم شد حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 56 پست
عزیزم شاید بعضی روزا تو مخمصه افتاده زنگ زده همون لحظه براش 20 تومن زدم.بدون پشت گوش زدن

خودت داری میگی مخمصه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
عزيزم يه سوال تغييري توخودت ديدي ؟از خودت رضايت كافي داري؟چه ظاهري چه معنوي؟ برنامه اي نداشتي كه ك ...

حوصله ندارم اصلا

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون همین که براش مهم نیست چرا بهش گیر میدمو و ناراحتم بیشتر ناراحتم میکنه

خیلی ساده شت عزیز من جوابش

خسته ش کردی

منم اینجوریم خودم

انتظارم از صبر شوهرم واسه خوشحال شدنم بیشتر از تحمل اونه

حالا شما ی کم سرحال شو

ی کم این حالتاتو کنار بزار

ببین اون چطور با محبت سمتت میاد

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

خودش میدونه که اگه بخوام کاری کنم کسی نمیتونه جلومو بگیره . یه بار ازم پرسید که اون پولی که دادم بهت همش خرج شد.... آقا تا 4 ماه ازش پول نگرفتم التماسم میکرد . من همه جوره برای زندگیم و ایشون ارزش قایلم . خودش اعتراف میکنه که اگه من تو زندگیش نبودیم معلوم نبود که چه میشد . من فداکاری رو در حقش تمام کردم .

اگه فکر میکنی براش مهم نیس که چرا گیر میدی و ناراحتی شاید به این خاطره که زیاد اینجوری میشی . دیگه براش داره عادی میشه و این اصلا خوب نیس. شما که دختر 17 ساله نیستی گلم هی قهر کنی و ناراحت بشی یه مادر باید ببشتر از اینا منطقی و محکم باشه . ابن حرفا وسه دوستی و نامزدیه چرا نگفت مواظب خودتون باشید !!!؟ زیاد به کلمات توجه میکنی . حواست باشه مردا کم بیارن کارایی میکنن که باورش سخته 

خیلی ساده شت عزیز من جوابش خسته ش کردی منم اینجوریم خودم انتظارم از صبر شوهرم واسه خوشحال شدنم بی ...

ممنون از دلداریت

اگه فکر میکنی براش مهم نیس که چرا گیر میدی و ناراحتی شاید به این خاطره که زیاد اینجوری میشی . دیگه ب ...

اون کارا رو اگه بکنه که یکشبه از چشمم میوفته و تمام .

اسی جان نمی‌دونم چند سالتونه شاید در آستانه یایسگی هستید. شاید کمبود آهن و ویتامین دی دارید. خیلی عو ...

من 40 سالمه ولی ربطی به یایسگی نداره

آقایون روتواین شرهیط درک کنید کاروگرونی وکرونا ایناهم ک بزاری کنارمحبت محبت میاره عشق عشق میاره بین زنوشوهریاویتامین Dپایینه یا آهن بدنت یانزدیکای پری هستی یاشوهرت میخواسته بره دل نازک ونارحت بودی براش واقعا خانومها بعضی وقتا پیچیده میشن الانم یه پیامک  باسیاست مثبت عشقولانه بده براش تواتساپ یاساده سریع منتظرتماسش نباش شیدبنده خدانتش خاموش باشه یاپیامتونبینه ولی صددرصدببینه زنگت میزنه توهم بگومواظب خودت باش .خانوما آقایون هم دل دارن  منتظرتوجه هستن فک نکنیدمردن وفقط به زن بایدتوجه ومحبت کرد شوهراتونوبغل کنیدبوس کنید محبت کنید آقایون دل مهربون وبچه ای دارن خودخواه نباشیم ببخشیدطولانی شد کانون زندگیتون گرم دلتون خوش

اشکال نداره عزیزم به هر حال الان ناراحتی،و توی مجازی لحن حرف زدنمون مشخص نیست،ب خودت تلقین نکن ک افس ...

میدونم که کسی از حال و روز زندگیم خبر نداره و اینجا مجازیه و هرکس یه چیزی میگه ولی من فکر میکنم که یه مرد باید براش مهم باشه که چرا زنم الان ناراحته چرا حس خوشحال نداره و ....

همش میگن خوشی زده زیر دلت. نخییییر خانوم های محترم منم برای زندگیم تلاش هایی کردم که حتی شما فکرشم نکردید و دوست دارم که همسرم تو این مسایل بیشتر بهم توجه کنه و حالمو بپرسه . البته که من الان گیرم و زیاده روی میکنم و ناراحتم ولی نیاز روحیمه

آقایون روتواین شرهیط درک کنید کاروگرونی وکرونا ایناهم ک بزاری کنارمحبت محبت میاره عشق عشق میاره بین ...

ممنون عزیزم از راهنماییت . منم بهش محبت میکنم .میدونم کارش این روزا زیاده همه جوره بهش مشاوره میدم و به کاراش و حساباش میرسم و کارهای خونه و بچه ها  بعد از ساعت 5 که میرسم خونه هم روش. برای خودم آقایی شدم ازبس مردونه بودم