2777
2789
عنوان

چند روزی هست بی اعصابم دیشب با همسرم بحثم شد حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم يه سوال

تغييري توخودت ديدي ؟از خودت رضايت كافي داري؟چه ظاهري چه معنوي؟

برنامه اي نداشتي كه كنسل شده باشه؟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ااز صبح ده تا تاپیک دعوا با شوهر دیدم 😐

واقعا؟

اولیش بود واسه من

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
ممنون. فکر کنم دارم افسرده میشم گیرهای الکی میدم

اسی جان نمی‌دونم چند سالتونه شاید در آستانه یایسگی هستید. شاید کمبود آهن و ویتامین دی دارید. خیلی عوامل مختلف هست که آدم این حس رو پیدا می‌کنه. 

برام من ناراحت کنندس. که منو نادیده میگیره . بهم برمیخوره برای پول بهش تذکر بدم

خب تذکر نده

گیر نباش

میریخت دیگه پولو

حالا اون روز

فرداش پس فرداش

خداروشکر الان به واسطه ی اینترنت همه جا دسترسی هست

شاید اصلا نادیده نگرفته تورو عزیزمن و تو به خاطر شرایط خودت حس کردی داره پشت گوش میندازه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
زنابی اعصاب وبی محبت شدن اون وقت میگن چرامردا بیرون دنبال محبتن ازکله صبح همه تایپیک دعوای دیشب باشو ...

مرد هایی که هیچ ارامشی برای زندگی ایجاد نمیکنن، بی مسعولیت هستن و ....هم میگن اگر به زنم محبت نکنم تو خیابون دنبال محبت میگرده؟

به هر دلیلی ممکنه خانم بی حوصله باشه و مرد وظیفه داره زن زندگیش رو اروم کنه و دلیلش رو بپرسه:)

عزیزم وقتی گفتی نگفته نمیزنم که    حالا میزد تو کارتت دیگه   یکم حقداره نباید گیر مید ...

عزیزم شاید بعضی روزا تو مخمصه افتاده زنگ زده همون لحظه براش 20 تومن زدم.بدون پشت گوش زدن

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.
مرد هایی که هیچ ارامشی برای زندگی ایجاد نمیکنن، بی مسعولیت هستن و ....هم میگن اگر به زنم محبت نکنم ت ...

ممنون همین که براش مهم نیست چرا بهش گیر میدمو و ناراحتم بیشتر ناراحتم میکنه

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.