2777
2789
عنوان

موهای بدن دختر بچه ۲ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 40 پست
وای پسرمن دنیا اومدنی اونقدر موداشت انگار ازروفرش باقاشق جمعش کرده بودیم بعدا موهاش ریخت البته الانم ...

دختر من دنیا اومدخیلی خیلی کم مو داشت...الآن زیاد شدن

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
اینو که پیشش نمیگم ولی مدام اطرافیان دارن میگن...نمیدونم چه جوابی بدم که دیگه نگن

بگو همین جوریشم قشنگ .بگو همه مو دارن یکی رو ب من نشون بدید ک مو نداره.وقتی تو خودتو حساس نشون بدی بقیه ام حساس میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم اسی

آدم دوست داره بهترین ظاهرو بچه اش داشته باشه. بگرد راهی پیدا کن

اتفاقا مادر خوبی هستی ک ب زیبایی بچه ات اهمیت میدی

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅
اینو که پیشش نمیگم ولی مدام اطرافیان دارن میگن...نمیدونم چه جوابی بدم که دیگه نگن

بهشون بفرمایید مااااشالا بچم موهاش پرپشته ماشالا ماشالا چش نخوره هیشکی مژه ها و موهایه دختره منو نداره فداش بشم 

موهایه دستشم به کیوت بودنش اضافه کرده ذاتا بچه انقد بانمک مگه داریم موهایه دستشم بامزس بچم

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
بهشون بفرمایید مااااشالا بچم موهاش پرپشته ماشالا ماشالا چش نخوره هیشکی مژه ها و موهایه دختره منو ندا ...

چششششششششم حتما اینطور میگم دوست جونی

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
چششششششششم حتما اینطور میگم دوست جونی

دختر من تپله  و پر مو.

همش فکر میکنم پر مو بیش به خاطر  تپلیشه.

اونم نزدیک ۲سالشه.

ولی ماشاللا اینقدر توپولو و بانمکه  که کسی تا به حال به موهای دست و پاش گیر نداره.

ولی خودم خیلی رو مخمه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
آره ۱۰۰درصد...حالا دخترم یه عالمه مژه داره ...فر...

سلام،دختر منم خیلی پر مو شده معذرت میخام حتی ناحیه تناسلیشم موهاش زیاد شده،دختر شما هم اون قسمتش مو داره؟،خیلی نگرانشم تا حالا دوبارم ازمایش هورمونی ازش گرفتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
😂😑😐میمون مگه دست خودشه ؟ من تشبیه کردم  چون خیلی مو داره مثل میمون

واقعن

گاوی

یعنی شبیهم نیستی

خوده گاوی

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
سلام،دختر منم خیلی پر مو شده معذرت میخام حتی ناحیه تناسلیشم موهاش زیاد شده،دختر شما هم اون قسمتش مو ...

سلام ستایش جان میدونم تاپیک برا چهار سال قبل هست ولی دختر منم دوسال ونیم داره خیلی زیاد پر مو هیت مخصوصا کمرش من پسرم اینقدر مو نداشتن گفتی. آزمایش هورمون گرفتید جوابش چی بودمشکلی که نداشته