بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
از بس آوا دیر جواب میده کلافه میشم. چون بیشتر وقتا من فوری میخوام. ولی بازم انصافی بخوام بگم واقعا عالیه. اشکال آوا دیر جواب دادنشه. کسی حوصله داشته باشه و وقت داشته باشه صبر کنه آوا عالیه. فقط گاهی فوری جواب نمیده. اگر فوری بود بی نقص ترین فالگیر بود. هر کی فال خوب خواست بهش زنگ بزنه. فقط اگر خاموش بود ناامید نشید. یک ساعت به یک ساعت بگیرید. درسته خیلی وقتا خاموشه ولی وقتی جواب بده میفهمید که ارزش صبر کردن داشته. شماره آوا اینه 09384302531 خیلی با دقت و عالی فال میگیره
من تو عمرم فالگیری شبیه مهتاب ندیدم. انقدر خوب و دقیق میگه که هیچ موضوعی برای آدم نامفهوم باقی نمیمونه. من که فقط مهتاب رو قبول دارم. هر چی هم بگیره نوش جونش. شماره مهتاب 09196518128
فال عالی میخواهید فقط و فقط مهتاب. هم دقیق میگه. هم بیخودی چرت و پرت مثل فالگیرای دیگه نمیگه. آدم خیالش راحته. هر چی بگه حتما اتفاق میفته. چه خوب چه بد. اصلا حرفی نمیزنه که مشتری خوشش بیاد. فقط واقعیت رو میگه. من شوهرم بهم خیانت میکرد و همش شک میکردم. تا زنگ زدم همینو بهم گفت و ماجرا رو فهمیدم. بعضی فالگیرا الکی میگن مسافرت میری. خب همه مسافرت میرن. دغدغه آدم وقتی یه چیزی هست فقط باید همونو بگن. مهتاب عالیه 09196518128
من پیش مهتاب فال گرفتم خیلی عالی بود. همه چی رو میگه. مثلا عشق من پسر خوبی بود و اونم گفت خوبه ولی عشق خواهرم آدم کثیفی بود و خیانت میکرد و بازم خیانتش رو گفت. منظورم اینه یه کلمه دلداری نمیده. فقط حقیقت رو میگه چه خوب و چه بد. ولی خیلی گرون میگیره و بگی تخفیف میخوام درجا بلاک میکنه. اعصاب تعطیله. ولی کارش حرف نداره 09196518128
من هر روز اگر پیش مهتاب فالمو نگیرم استرس میگیرم . یعنی همه چی زندگی منو مو به مو درست میگه. عین خواهرم همه راهنماییهارو میکنه. دقیقا عین خواهر دلسوز آدمه. من خودم پزشکم و متوجه میشم کی درست میگه و کی چرت و پرت جواب میده. واقعا مهتاب بینظیره. انرژیشو بگو که واقعا شبیه بمب میمونه و آدم حالش باهاش خوب میشه. از بس عالیه. 09196518128