2777
2789
عنوان

شما از چی میترسید؟

460 بازدید | 50 پست

چی تا حالا باعث شده واقعا سکته کنید یا واقعا ب مرز سکته برسید؟

من از چیزی میترسم ک براش توجیح منطقی ندارم... همش فکر میکنم چ دلیلی داره الان بترسم یا جیغ بزنم؟ اما درست چند ثانیه بعد از محل ب سرعت فرار میکنم و اول فکر میکنم دلیلی نداره جیغ بزنم اما درست در لحظه بعدی تا یک ربع مدام جیغ میزنم و گریه میکنم... احوالاتی ک گفتم همش ظرف ۱۰ ثانیه یا کمتره...

بنظرتون من از چی اینطور عجیب میترسم؟

و شما از چی خیلی میترسید، طوری ک انگار لحظه مردنه؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از جن😐😐😐😐

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

عنکبوت مورچه و سوسک با کوه

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂