2777
2789
عنوان

باردار نبودم باز😔😔😔😔

363 بازدید | 47 پست

این ماه هم باردار نشدم دیگ بریدم وقتی شوهرم ناامید میشه ولی اصلا به روی خودشم نمیاره و میگ فدای سرت هرچند میدونم این حرفا رو میزنه تا من گریه م نگیره با وجود اینک عاشق بچه س..

تو فکر اینم ک بهش اجازه بدم بره زن دوم بگیره یا حتی حاضرم خودم براش زن بگیرم ولی نمیدونم چطور ب خانواده م بگم ک چنین تصمیمی رو گرفتم چون میدونم مخالفت میکنن ولی منم دوس ندارم همسرم حسرت پدر شدن رو ب دلش بمونه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای اینهمه افکار منفی خودتو تقویت کن تا باردار بشی

عکس رنگی انداختی

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

😭😭😭😭هم دردیم من ای یو ای کردم یبار منفی شد این یبارم منتظر جوابم چرا ای یو ای نمیکنی یا ای وی اف نمیکنی؟؟؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

بره زن دوم بگیره؟؟؟؟؟؟؟ 

اگه خیلی دلت براش میسوزه طلاق بگیر اونم هر غلطی میخواد بکنه...

چطور میتونی تحمل کنی زن دوم داشته باشه و از اون بچه دار بشه و تو همینطور بشینی نگاشون کنی؟؟؟؟؟