2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عندی سوال؟! سوالف النسوان ماتدوخ منهن؟ شنو صار الی صرت عضو اهنا؟ 

خایبه هذ سوال انه هم والله

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
خلص التعارف😂 یا مکان بل اهواز بل سلامه ساکنین؟

حیه علوی

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
عندی سوال؟! سوالف النسوان ماتدوخ منهن؟ شنو صار الی صرت عضو اهنا؟ 

مالی غرض بسوالف النسوان بس شفت مکانات یحچن زور لو ینطن اطلاعات غلط و چم مکان هم کاتبات اقایون سایت بیان. گلتدخل اصیر عضو. مکانات یحچون غلط عله الدین. گلت اشوی لو عندی اطلاعات انطیهم. بس های القصد ولاغیر

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
چ ریلی احاچی او گال دختتتتت اسکتی؛؛ اگول چا خوش به غرایب عدهم خلگ😂😂

😂😂😂خطیه والله گلیله لو انه ماسولفلک محد ایحطلک محل

بسلامه ان شاالله. اسم عله مسمه

الله حفظک الهلک🤞

کرونا لیقاد اشلونه؟

الله حفظک الهلک🤞 کرونا لیقاد اشلونه؟

شکرا

والله هم الوضع احمر ماتغییر شی. الوضع خطر والناس هم ماتراعی.  ولو بعض الناس عدهم حگ وضع الاقتصادی خراب مجبورین ایطلعون للشغل

چقد عربی سخته ..شاید سالهای بعد واسه کار..بریم قطر 😁😁😁😁 موندم چطور یادبگیریم

توی موقعیت که قرار بگیرین یادگیری اسونتر میشه