2777
2789
با ویتانگوس برطرف شد؟

آره عزیزم دلم 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنج‌انگشت میخورم الان ۲۰ روزه فقط پرولاکتینم تنظیم کرد ولی ریزش دارم

طول می،کشه حداقل ۳تا ۶ ماه

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام عزیزم قرصش رو یا قطره اش رو؟؟ روزی چند تا چه مدت استفاده کرد

قرصش ۶ ماه

به مدت سه ماه به طور مداوم قطره ویتاگنوس 40 قطره صبح ناشتا40 قطره شب قبل خواب بخورید صد در صد نتیجه ...

عوارض نداره قطره ویتاگنوس؟؟؟

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزجان دخترت از قرصش خورد حامله شد؟؟

نه عزیزه دلم تنبلی تخمدان درمان شد

نه گلم اصلا

عزیزجان تو که همه جا به همه کمک کردی من تنبلی تخمدان خیلی شدید دارم در حد یائسگی الان بنظرت ویتاگنوس خوبه استفاده کنم؟

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
چطوری درمان شد بهم بگو؟؟؟

۶ ماه با ویناگنوس البته فرصش 

۶ ماه با ویناگنوس البته فرصش

من قطره اش رو شروع کردم،خبلی ممنون جوابمو دادی برام دعا کن،خدا خبرت بده عزیزم

من قطره اش رو شروع کردم،خبلی ممنون جوابمو دادی برام دعا کن،خدا خبرت بده عزیزم

تاثیر داره قطره ش؟ 

من مجردم پریودم نامنظم شدیدا میخام برم دکتر خستم 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁