sahelef مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1132 عنوان سلام عزیزان میخوام یک کارخوب که بشه با سرمایه ی کم دست و پا کرد سراغ ندارید 109 بازدید | 11 پست میخوام طلامو بفروشم بزنیم به یه کار شما چه کاری پیشنهاد میدین.سرمایمون کمه ها 1399/04/23 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
opo عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 17653 برای. خودت میخای اگر برا خودت میخای یه مغازه بگیر و توش لباس زیر بریز بدلیجات ما جای خونمون یکی هست خانمه پول پارو میکنع البته خیلی خیلی خوش اخلاقه کنارشم یکی هست انگار ملت دزدن پشت سر همه راه میره جنس نمیده و... و مگس پر میده ولی اون یکی شلوغه وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
تیغتوراق عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 327 خواهشن کسی نگه بیا تو بورس الان وضعیتش افتضاحه همش رانته آنقدر تبلیغ نکنید
mrtrader عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 6723 سلام،عرض ادبلطفا طلا تون رو نفروشیدبا سرمایه کم سفارش خیاطی کودک بگیریدInstagram را دریابیدخاطرتان باشد هرکاری که جنس خرید کنید چون سرمایه هم کم است ریسک کارتون افزایش پیدامیکنه تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
sahelef مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1132 سلام،عرض ادب لطفا طلا تون رو نفروشید با سرمایه کم سفارش خیاطی کودک بگیرید Instagram را دریابید خ ... ممنون انا کار برای همسرم میخواستم ضمن اینکه بنده خیاطی هم بلد نیستم خودم آموزگارم ممنونم ازتون
onlygod_o عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 2920 سلام،عرض ادب لطفا طلا تون رو نفروشید با سرمایه کم سفارش خیاطی کودک بگیرید Instagram را دریابید خ ... چجوریه دوست عزیز پیجش رو میدی؟
mrtrader عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 6723 ممنون انا کار برای همسرم میخواستم ضمن اینکه بنده خیاطی هم بلد نیستم خودم آموزگارم ممنونم ازتون ان شاءالله پر رزق باشیدمی تونید رو کارهای خدماتی مثل تعمیر پکیج،دکوراسیون داخلی هم وقت بزارن برای آموزش و بعد کار،کارهای خدماتی هم سرمایه زیادی نمیخوان تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
sahelef مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1132 ان شاءالله پر رزق باشید می تونید رو کارهای خدماتی مثل تعمیر پکیج،دکوراسیون داخلی هم وقت بزارن برای ... سپاس از راهنمایی باارزشتون
mrtrader عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 6723 سپاس از راهنمایی باارزشتون ان شاءالله خدا به زندگی و کسبتون برکت بده بیاید دیگران رو راهنمایی کنید تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏