سلام خانما خوبین ؟ من ماه چهارم بارداری ام و مشکوک به کرونا بودم (تست همسرم مثبت شده اما هیچکدوم وضعیتمون خطرناک نیست) و شنبه تست دادم هنوز جوابش نیومده. دور و برتون زن بارداری بوده که کرونا گرفته باشه ؟ مشکلی برا بچه اش پیش نیومد ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من صبح تاحالا بدن درد دارم خيلي نميدونم كروناس يعني ولي خودم بستم به سوپ و جوشونده و مايعات با لباس بافتني هم تو گرماي تابستون تو خونه خوابيدم ك حسابي عرق كنم
فردا بايد برم سركار
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
یه گوش پاک کن میزارن داخل بینی و به دو طرف میچرخونن و بعد چند ثانیه که کارشون تموم شد میزارن داخل یه ظرف لوله مانند و میفرستن آزمایشگاه . خیلی اذیت کننده نیست ولی خوشایند هم نیست 🤦♀️
منم فردا بايد برم سي تي اسكن مشكوك هستم 😔 پسرم دوسالشه امروز تب داشت الانم عرق سرد كرده خيلي نگران ...
فقط استرس نداشته باش و مایعات زیاد بخورید انشاءالله که منفی . من با اینکه تست شوهرم مثبت شد و ما همش تو یه بشقاب غذا میخوریم ولی جواب تستم در کمال نا باوری منفی شد .