2777
2789
عنوان

کرونا

125 بازدید | 15 پست

سلام خانما خوبین ؟ من ماه چهارم بارداری ام و مشکوک به کرونا بودم (تست همسرم مثبت شده اما هیچکدوم وضعیتمون خطرناک نیست) و شنبه تست دادم هنوز جوابش نیومده. دور و برتون زن بارداری بوده که کرونا گرفته باشه ؟ مشکلی برا بچه اش پیش نیومد ؟

زندگی ارزش دویدن را دارد حتی با کفش های پاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صبح تاحالا بدن درد دارم خيلي نميدونم كروناس يعني ولي خودم بستم به سوپ و جوشونده و مايعات با لباس بافتني هم تو گرماي تابستون تو خونه خوابيدم ك حسابي عرق كنم

فردا بايد برم سركار

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

نميدونم چيكار كنم ديگه

اگه كسي تجربه اي داره بگه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
تستش چه جوریه دوستم؟ایشالا سلامتیتون برگرده 

یه گوش پاک کن میزارن داخل بینی و به دو طرف میچرخونن و بعد چند ثانیه که کارشون تموم شد میزارن داخل یه ظرف لوله مانند و میفرستن آزمایشگاه . خیلی اذیت کننده نیست ولی خوشایند هم نیست 🤦‍♀️

من ندیم چون فامیلمون زاد و ولد صفره حالا می شه شا از علایمت بگی من مث ی سرماخوردگی مریضم البته روز ا ...

منم شبیه سرماخوردگی بود نه کمتر نه بیشتر ولی خب نوع خیییلی خفیفش بود .

منم فردا بايد برم سي تي اسكن مشكوك هستم 😔

پسرم دوسالشه امروز تب داشت الانم عرق سرد كرده خيلي نگرانم نميدونم چيكار كنم

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
منم فردا بايد برم سي تي اسكن مشكوك هستم 😔 پسرم دوسالشه امروز تب داشت الانم عرق سرد كرده خيلي نگران ...

فقط استرس نداشته باش و مایعات زیاد بخورید انشاءالله که منفی . من با اینکه تست شوهرم مثبت شد و ما همش تو یه بشقاب غذا میخوریم ولی جواب تستم در کمال نا باوری منفی شد .

فقط استرس نداشته باش و مایعات زیاد بخورید انشاءالله که منفی . من با اینکه تست شوهرم مثبت شد و ما همش ...

من فقط نگران پسرمم 😔 

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم