2777
2789
عنوان

شک و دودلی

112 بازدید | 10 پست

من دچار شک و دودلی شدم هیچ وقت هم به مچ گیری فکر نکردم  چون می دونم طرف مقابلم این موضوع انکار می کنه  اما اعتماد ندارم  و همش حس می کنم کسی تو زندگیش هست هر موقع ام دعوامون می شه حرفی نمی زنم  چون  می بینم همیشه بیشتر وقتش انرژیش و حتی تصمیماتی که گرفته می شه با من از یه طرف هم نمی خوام به جایی برسه که توروم وایسه  چون من بعضی اوقات ازادش میزارم و می گه می خوام یه وقتایی واسه خودم باشم و من حتی به رفیقاشم بی اعتمادم

چون دوسش داری منم ی مدت اینجوربودم اصاداغون شده بودم‌دیگه خودش واسم توضیح داد حل شد

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دوسش داری منم ی مدت اینجوربودم اصاداغون شده بودم‌دیگه خودش واسم توضیح داد حل شد

من مطمئنم  حتی رابطه ام داره با کسی  ولی نرفتم مچ گیری کنم احساس می کنم از دوست داشتنم  سواستفاده کرده

من مطمئنم  حتی رابطه ام داره با کسی  ولی نرفتم مچ گیری کنم احساس می کنم از دوست داشتن ...

اشتباه کردی مرگ ی بارشیونم ی بار پبگیرباش که لااقل دلت ارومشه

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟