2777
2789
اصلا نباید گرسنه بمونی، گشنه شدی پاشو گوجه، خیار، سالاد، کاهو بخور، این چیزایی ک کالری خییییلی کمی د ...

اطلاعات کمی دارم عزیزم سوپ ورمیشل چاق میکنه ؟ آخه از سوپ جو خسته شدم 

پیش متخصص نرفتم  

اشتباه می‌کنی دیگه این که اسمش رژیم نیست سه سوته برمی‌گرده

توی رژیم نباید گرسنگی بکشی قندت میفته که حالت تهوع میگیری اگر هم خیلی طول بکشه  بدن شروع می‌کنه کتون آزاد کردن که قند رو ببره بالا کتون از کجا میاد؟ از سوزوندن عضلات یعنی حتی اگر وزن هم کم کنی از عضلاتت کم شده نه چربی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا چاق نمیکنن ؟

نه مگه قراره با زجر کشیدن لاغر شی

ببین هر چیو اگه میتونی تا اخر عمرت لب نزنیو هیچوقت نخور

حالا بشین فکر کن چایی خرما و شیرموز میتونی تا اخر عمرت لب نزنی

بعدشم هویج پیشنهاد دکترم بود قند طبیعی داره قند خونو تنظیم میکنه 

همه میوه ها و غذاها نیاز بدنه اما به اندازش نه اینکه کلا بذاری کنار 

چون تا اخر عمر نمیتونی چیز خوشمزه نخوری و رژیمو ول کنی وزنت برمیگرده

تو رژیم میان وعده بیشتر از خود غذا اهمیت داره

اطلاعات کمی دارم عزیزم سوپ ورمیشل چاق میکنه ؟ آخه از سوپ جو خسته شدم 

اپلیکیشن کرفس یا زیره رو نصب کن، هر چیزی ک میخوای بخوری رو اونجا وارد کن، میزنه چقدر کالری داره. سوپ رو هم بزنی میاره

توی کل تایم رژیم کاهش وزن شکر و هر آنچه که توش شکر به کار رفته حذف 

هر روز صبح بلا استثنا یک لیوان آب غیر یخچالی باید بخوری

در مورد مقداری که برام نوشته بود صحبت نمی‌کنم چون نیاز بدن ها متفاوته باید مشاور تغذیه بهت بگه

نون حتما سبوس دار

ورزش روزی نیم ساعت جوری که حتما تپش قلبت بره بالا و تعریق داشته باشی پیاده روی ورزشبه حساب نمیاد

صبحانه نون پنیر گردو یا نون پنیر گوجه خیار میتونی بخوری

میان وعده هر مقدار که عشقت کشید قهوه سبز به اضافه دو تا بیسکوییت ساقه طلایی یاااا قهوه سبز با دو تا خرما

نیم ساعت قبل از نهار سالاد ترجیحا سالاد ها متنوع باشه نری سالاد سزار با سس بخوری ها😅😅😅😅

نهار میزان خورشت و برنجت هم باید طبق نیاز بدن باشه که نمیشه تعداد قاشق گفت برات

همراه غذا ماست حتما مصرف کن

بعد از ظهر میان وعده عصر باید آجیل غیر نمکی بخوری نصف لیوان می‌تونه این آجیل از کنجد و مغز آفتاب گردون باشه تا پسته و بادوم و فندق و ترکیبی  

قبل از شام سالاد 🥗 

شام هم نمیشه گفت چقدر و چی اونم باید نظر کارشناسی باشه 

بعد از شام قبل از خواب میان وعده عصر میوه میخوری میتونی جای میان وعده ها رو هم عوض کنی 

شب قبل از خواب هم شیر می‌خوری

اینجوری همه چیز رو خوردی لپ هات آب نمیشه موهات نمیریزه 

تا جایی که وزن کم می‌کنی با همین روش پیش میری به استوپ وزنی که برخوردی باید رژیم عوض شه و میزان کالری دریافتی کمتر بشه از همون اول کالری رو نباید به کف برسونی و خیییلی نباید کم کنی چون بدن استوپ می‌کنه دیگه نمیشه کالری رو از اون هم کمتر کنی که

مرسی چاقم نکنه روزی دو سه بار اینجور میشم

دیگه نهایت دوبار میتونی این کارو بکنی عزیزم.تو رژیم باید گرسنگی خفیف باشه.با میان وعده سبک کنترل کنی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️