2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مرد بخواد ، هیچی جلو دارش نیست ‌😊

راس میگی اینو اگه یه پسری ادمو واقعا دوست داسته باشه هرکاری میکنه خسته نمیشه؟

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر

ازدواج های که خانواده راضی نباشه به زورم راضی بشه بعدن عزیزم توزندگیت مشکل سازمیشه چون دوروبرم زیادهست😑

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
هرکی مذهبی نیست بی حیا نیست 

نه منظورمو بد رسوندم فک کنم

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋
ما هم ی فامیل داریم کلا دنبال دختر بی حجابه بعد هر دختری بهش معرفی میشه در حد نقاب زدنه

😂

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋
ما هم ی فامیل داریم کلا دنبال دختر بی حجابه بعد هر دختری بهش معرفی میشه در حد نقاب زدنه

چرا دنبال بیحجابه؟؟

😐چه پدر مسخره ای داره  اکثر دنبال دختر با حیا میگیردن این برعکسه

عزیزم‌کسانی که مذهبی نیستن نمیتونن با مذهبیا کنار بیان چون سبک زندگیشون فرق میکنه حیا هم به حجاب نیست