2777
2789
عنوان

رابطتون با پدرتون چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 78 پست
من حتی جرئت ندارم باهاش بحث کنم چون حتیامکان داره کتکم بزنه اینقدر که عصبی میشه

منم اول میترسیدم ولی همیشه وحشتناک تو دعوا عصبی میشه ولی منو نمزنه میزنه یچیو خورد میکنه و اون یچی قطعا گوشیش یا کنترل تلوزیونه😂😂😂 

ولی من نمتونم چیزی نگم  اگ حرف نزنم داد نزنم میترکم چون همیشه حرف زورو بی منطق میزنه 

یعنی اعتمادبه نفس من بخاطربابامه.بابام خیلی مهربونه بااینکه آدم مظلوم وساکتیه ولی حرف میزنه سه کلمه ...

وای عزیزم خیلی نعمت خوبی داری حتما قدر بدون😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قهر نیستیم کلا حرفی نداریم با هم بزنیم. بود و نبودمون برای هم فرقی ندارن. 

چه بد کاش حداقل حال هم بپرسین نمیدونم چه اتفاقی بینتون افتاده ولی حتما ته دلش شما رو خیلی دوست داره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
آره من مادر مهربون میبینم انگارخودمومیبینم که نصف وجودم خالیه

دقیقا حالت من رو داری وقتی یه پدر مهربون میبینم.کاش آدما تا وقتی میبینن از همه لحاظ امادگی ندارن بچه دار نشن

بازم یه پله از من جلوتری

اره چون از حقم دفاع میکنم نمیزارم ژور بگه چون بخدا اصلا منطقی نیست  گاهی مگه بی احترامی میکنی ولی اخه من نمیتونم تو سری خور باشم روحمو اعتماد بنفسم نابود میشه هر چند ک خودش زده نابودش کرده 

اره چون از حقم دفاع میکنم نمیزارم ژور بگه چون بخدا اصلا منطقی نیست  گاهی مگه بی احترامی میکنی و ...

دقیقا پس تو هم قبول داری که خیلی تو اعتماد به نفس آدم تاثیر داره