2777
2789
عنوان

رفیق بازی شوهرم لطفا بهم کمک کنید

352 بازدید | 32 پست

سلام.شوهرم کلا ادم خوبیه ازش راضی ام ولی دوتا دوست داره که ی شهر دیگه هستن اینا ماهی ی هفته یا دوماهی ده روز میان مرخصی وقتی میان شوهرم شبانه روز با اوناست صبح میره فقط واسه ناهار و گاهی واسه شام دیگه میاد خونه شبم ساعت یک و دو میاد خونه همه اش وقتی دوستاش میان دعوا داریم میگه تو زیادی حساس شدی وقتی میره با دوستاش ماشینو نمیبره میذاره برای من منم هرجا بخوام برم آزادم چه با دوستام چه خونه اقوام اعتراضی نمیکنه ولی من وقتی میره با دوستاش خیلی اعتراض میکنم میگه حداقل فقط شبا یا عصرا برو شبانه روز نرو خسته شدم بسکه سر این بحث میکنیم وقتی این دوستاش نباشن نمیره رفیق بازی به نظرتون حق با منه که اعتراض کنم یا حق با شوهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتتون حق دارید،تو به خاطر اینکه یه ده روزی با دوستاشه و شوهرت به خاطر اینکه حق داره تفریح کنه ،بجا دعوا قانون بذارید مثلا یک هفته با دوستاتون باشید نه بیشتر

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

دوتا رفیق داره شوهرت حق داره !!!!!! انقدر به این چیزای بیخود گیر بده تا از زندگی دل زده بشه چقدر حسودی خب توام کارای مورد علاقه تو بکن .. وقتی همش با ایناست یعنی رابطه قلبی دارن خودتو جلوی شوهرت ضایع میکنی برای چی؟

شوهر منم همینه ، چند شب پیش دعوایی کردیم که خدا میدونه گوشیش خاموش کرد تا ۴صبح بیرون بود با دوستاش میگه تو حساسی من با دختر نمیرم اینجوری میکنی با دوستام دارم میرم