2777
2789
عنوان

آیا زن می تونه بعد از اولین رابطه...

1830 بازدید | 66 پست

یه زن می تونه بعد از اولین رابطه ی جنسیش، وابسته نشه؟!؟ 

من خیلی مقاله خوندم راجب اینکه زن ها حتی اگه عاشق طرف نباشن، بعد از رابطه ی اول، از لحاظ احساسی وابسته می شن. ولی نمی تونم درکش کنم. 

مگه عقلشو از دست می ده بعد رابطه؟؟ 

یعنی هیچ جوره نمی تونه احساسش رو کنترل کنه؟؟ 

دوستان لطفا بحث رو به حاشیه نبرید. فقط به سوالم فکر کنید و بگید آیا ممکنه وابسته نشه؟؟ یعنی می تونه دست خود آدم باشه؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دست خود ادمه مگه اینکه بی نهایت گرم باشی ولی خب مهرومحبت بین زن وشوهر بیشتر میشه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

رابطه داریم تا رابطه😑😑😑😑🤭🤭🤭

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

اگه قراره وابسته نشه دورازجونت مگه مرض داره خودشو به بادبده

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين